James Franco plătește peste 2 milioane de $ într-un proces în care e acuzat de comportament sexual neadecvat

james-franco.jpg

James Franco
James Franco, de acord să plătească peste 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care e acuzat de comportament sexual neadecvat
Foto: Getty

În 2019, pe numele actorului a fost deschis un proces colectiv. Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal, care au participat la cursurile şcolii lui de actorie, Studio 4, ce a funcţionat între 2014 şi 2017, au declarat că ele şi alte studente au fost constrânse de actorul și regizorul James Franco şi partenerii lui să filmeze acte sexuale. În proces, şcoala sa de actorie a fost descrisă ca „frauduloasă”. 

Miercuri, 30 iunie, a fost făcut public că echipa de avocaţi a reclamantelor a propus o înţelegere de 2,2 milioane de dolari unui judecător din Los Angeles, care urmează să o aprobe. La momentul demarării acţiunii legale, un avocat al lui Franco a spus că acuzaţiile au fost demontate şi le-a respins ca reprezentând „un proces obscen menit să aducă publicitate”, potrivit news.ro.

Aproximativ 1 milion de dolari din plată va reveni reclamantelor şi puţin peste 1 milion de dolari, într-un „fond comun” pentru soluţionarea unor posibile acuzaţii ce ar putea să apară din partea altor membri ai procesului colectiv.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5