Între pozele astea au trecut 32 de ani

15-vedete-foto1-135-180.jpg

1985 – Rocky IV. Filmul a fost un succes incredibil, aducând încasări de peste 300 de milioane de dolari

Sunt la fel de musculoşi ca acum 32 de ani! Sylvester Stallone (71 de ani) şi bunul său prieten Dolph Lundgren (60 de ani) nu s-au întâlnit la 21 noiembrie, când s-au împlinit 32 de ani de la lansarea filmului „Rocky 4”. Au recuperat însă recent.

Trebuie să recunoaştem că Sylvester Stallone nu îşi arată vârsta. În 1985, Rocky Balboa se lupta pe viaţă şi pe moarte în ring cu forţa naturii, Ivan Drago, campionul rus interpretat de Dolph Lundgren. Rocky trebuia să răzbune moartea prietenului său Apollo Creed, care a fost răpus după o luptă cruntă cu rusul, şi la final reuşeşte. Filmul a adus încasări de peste 300 de milioane de dolari, fiind un succes extraordinar. Cei doi se vor reîntâlni pe marile ecrane în filmul „Creed 2”. Aşa că au profitat de ocazie pentru a-şi face o poză „ca pe vremuri”. Între timp, Stallone a ajuns să aibă o avere de peste 400 de milioane de dolari, iar Lundgren, de 15 milioane de dolari. Stallone are patru copii (n.r. Sage Stallone a decedat în 2012, la doar 36 de ani) şi este la a treia căsnicie. Lundgren a fost căsătorit de două ori, are doi copii şi în prezent nu „se laudă cu o relaţie stabilă”. Cei doi prieteni se antrenează împreună la o sală de forţă din Los Angeles. Spre deosebire de Ivan Drago, din filmul „Rocky IV”, Dolph Lundgren a declarat în repetate rânduri că nu a apelat la steroizi pentru a-şi mări masa musculară. Însă Stallone şi Arnold Schwarzenegger nu pot afirma acelaşi lucru, pentru că, la finele anilor ’70, amândoi au picat în ispită... Şansa lui Lundgren de a prinde un rol în filmul “Rocky IV” a fost statura lui impresionantă: el are 1,90 m înălţime, iar Stallone doar 1,77 m.

15-vedete-foto2-135-180.jpg

2017. Sylvester Stallone şi Dolph Lundgren se vor reîntâlni în filmul „Creed 2”

 

Loading...

Citește și

  • Nu a cunoscut gloria de la început! Înainte de lansarea filmului “Rocky”, Sylvester Stallone a trăit în mizerie împreună cu câinele lui, Butkus. Atât de flămând era, încât a trebuit să-l vândă pe căţel pentru mâncare.

  • sophie sistine rose stallone silvester

    „Rambo” este un norocos! E fericitul tată a trei fete superbe, cu care se mândrește peste tot. Vineri (24 martie), Sistine Rose (18 ani) și Sophia Rose (20 de ani) au participat la o petrecere organizată de renumita casă de modă Dolce Gabbana. Superbele blonde au atras toate privirile la eveniment.