Întâlnire de gradul zero! Tarantino a ţinut piept hoţilor care au încercat să-l jefuiască

quentin-tarantino.jpg

quentin-tarantino
Quentin Tarantino nu şi-a pierdut cumpătul în faţa hoţilor
Foto:GettyImages

Casa din Los Angeles a cunoscutului regizor Quentin Tarantino, în vârstă de 55 de ani, a fost prădată de hoţi. Regizorul şi-a găsit fericirea anul acesta, căsătorindu-se cu Daniela Pick, dar iată că nu este ferit de probleme. Din fericire, hoţii au fugit de la faţa locului după ce au avut o întâlnire neprevăzută, demnă de o secvenţă de film, cu nimeni altul decât Tarantino.

Incidentul a avut loc duminică noapte, potrivit unor surse din poliţie. Atunci hoţii au pătruns în casa regizorului folosindu-se de o fereastră amplasată în spatele imobilului, într-o zonă care nu putea fi văzută cu uşurinţă de către trecători. Se pare că Tarantino nu s-a ocupat doar de regizarea unor filme de succes, ci şi de învăţarea unor mişcări de luptă desprinse din aceste pelicule, căci a reuşit să îi pună pe fugă pe răufăcători. Cei care au intrat prin efracţie s-au speriat atunci când s-au trezit faţă în faţă cu Tarantino şi au fugit, făcându-se nevăzuţi. 

quentin-tarantino-sotie.jpg

quentin tarantino si soţia sa
Quentin şi Daniela Pick s-au logodit în 2017 şi au spus "da" un an mai târziu
Foto:Profimedia

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au investigat cele petrecute în seara cu pricina şi urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a reuşi să identifice cine se face vinovat de spargere. 

tarantino-thurman-2-2000.jpg

Uma Thurman şi Quentin Tarantino au colaborat de nenumărate ori, iar presa de peste Ocean a speculat faptul că între ei ar fi existat o relaţie de dragoste
Foto:GettyImages

Tarantino este câştigător al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu filmul „Pulp Fiction”, din 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor „Pulp Fiction” şi „Django Unchained”. Actriţa sa preferată este Uma Thurman, colaborările sale cu aceasta fiind numeroase. 
Quentin Tarantino nu este singurul ghinionist care a fost călcat de hoţi. La începutul lunii, fiica fostului jucător de baschet Magic Johnson a trecut printr-o sperietură soră cu moartea atunci când doi bărbaţi înarmaţi au pătruns în locuinţa în care stătea cu chirie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1