Încep filmările la ”Armă mortală 5”! Mel Gibson revine în pielea detectivului Riggs la 64 de ani

mel_gibson_revine_in_arma_mortala.jpg

Mel Gibson a declarat că revine în ”Armă Mortală” la 64 de ani
Mel Gibson a declarat că revine în ”Armă Mortală” la 64 de ani

Actorul Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, le dă o veste bună tuturor fanilor săi! În curând vor începe filmările la ”Armă mortală 5”. Noul film din serie vine la 22 de ani după lansarea pe piață a ecranizării ”Armă mortală 4”. Primele trei filme din serie au fost lansate în 1987, 1989 și 1992 și s-au bucurat de un succes mondial.

Mel Gibson a făcut o dezvăluire mult așteptată, miercuri, în cadrul emisiunii ”Good Morning America”. Încep filmările pentru ”Armă mortală 5”. Noul film din serie vine la 22 de ani după lansarea pe piață a ecranizării ”Armă mortală 4”. Primele trei filme din serie au fost lansate în anii 1987, 1989 și 1992 și s-au bucurat de un imens succes. Filmul va fi regizat de Richard Donner și cuplul de polițiști interpretați de Mel Gibson și Danny Glover (74 de ani) va reveni într-o nouă poveste palpitantă, cu multe împușcături. Detectivii Martin Riggs și Roger Murtaugh au parte de o serie de evenimente extrem de interesante.

Citește și:

Mel Gibson, gospodar fără pereche. Cum a fost surprins în plină pandemie

Mel Gibson, infectat și el cu coronavirus. A stat o săptămână în spital

Mel Gibson: ”Omul din spatele filmului e o legendă”

Mel Gibson a anunțat încă de miercuri că regizorul Richard Donner este cel care se va ocupa de ”Armă mortală 5”. ”Este o veritabilă legendă la Hollywood. Un adevărat profesionist”, a punctat Gibson. Producătorul Dan Lin a confirmat încă din ianuarie că vor începe filmările la ”Armă mortală 5” și în rolurile principale vor fi tot Mel Gibson și Danny Glover. Însă pandemia a fost la un pas să strice complet planurile. ”Am citit scenariul și povestea mi se pare foarte bună. Mă bucur că revine în spatele camerelor de luat vederi Richard Donner pentru că este implicat în acest proiect încă de la începuturi”, a mai adăugat Gibson.

Loading...

Citește și