Imaginile durerii la înmormântarea lui Kirk Douglas! Soția Anne și fiul Michael Douglas, răpuși de tristețe

michael_douglas_catherine_zeta_jones.jpg

michael douglas catherine zeta jones anne buydens la inmormantare kirk douglas
Michael Douglas și soția lui Kirk Douglas, Anne Buydens, îndurerați la înmormântarea lui Kirk Douglas
Foto: Profimedia

Legendarul actor Kirk Douglas a murit la 103 ani, iar cei dragi și-au luat adio de la el într-o ceremonie cu adevărat emoționantă. Nu au lipsit copiii lui Kirk și nici soția sa în vârstă de 100 de ani, Anne Buydens. Catherine Zeta-Jones, nora lui "Spartacus", și-a susținut soțul, pe Michael Douglas, pe tot parcursul ceremoniei și l-a ținut de mână pentru a-l face să se simtă în siguranță și să-i aline suferința.

Vineri, 7 februarie, la două zile de la moartea lui Kirk Douglas, familia s-a strâns pentru a-l conduce pe ultimul drum. Cu haine cernite, ochelari de soare și fețe plânse, clanul Douglas și-a luat adio de la cel care a fost capul familiei. Partenera de viață a lui Kirk, Anne Buydens, a urmat cortegiul funerar în scaun cu rotile, avându-i alături pe fiii lui Kurt și pe soțiile acestora.

Coșciugul pe care trona un aranjament din flori albe a fost cărat de nepoții actorului către cimitirul din Los Angeles.

kirkdouglas_inmormantare.jpg

kirk douglas inmormantare
Kirk Douglas a fost condus pe ultimul drum de întreaga familie
Foto: Profimedia

Kirk Douglas a murit la 103 ani

inmormantare_kirk_douglas.jpg

inmormantare kirk douglas
Anne Buydens, soția lui Kirk Douglas vreme de 65 de ani, a condus cortegiul funerar
Foto: Profimedia

 

Kirk Douglas a murit în Los Angeles, în 5 februarie, iar anunțul trist a fost făcut chiar de fiul său, Michael Douglas. Actorul a scris un mesaj emoționant pe Instagram: „Cu tristețe profundă, eu și frații mei vă anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit azi (miercuri, 5 februarie n.r), la vârsta de 103 ani. Pentru lumea întreagă, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor, un umanitar care a fost dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat, dar pentru mine și pentru frații mei, Joel și Piterl, el a fost simplu - tata, pentru Catherine - un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui - un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anna, un soț minunat”.

kirk_douglas.jpg

kirk douglas inmormantare
Catherine Zeta-Jones a fost aproape de soțul ei, Michael Douglas, în aceste momente grele
Foto: Profimedia

Cui îi rămâne averea lui Kirk Douglas

kirk_douglas_inmormantare1.jpg

kirk douglas inmormantare
Nepoții lui Kirk Douglas au cărat coșciugul pe aleile cimitirului din Los Angeles
Foto: Profimedia

 

Starul, care a lăsat în urmă averea de 60.000.000 $, parcă şi-a presimţit moartea. Anul trecut, la 9 decembrie, când a împlinit 103 ani, a rugat familia să nu-i mai serbeze ziua de naştere. În trecut, era serbat cu mare pompă. Averea starului va fi împărţită văduvei sale, Anne, care are 100 de ani, celor 3 fii, Michael (75 de ani), Joel (73 de ani) şi Peter (64 de ani), la 7 nepoţi, care i-au dăruit, la rândul lor, strănepoţi. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Kirk Douglas și Anne Buydens

    Kirk Douglas a murit la 103 ani, miercuri (5 februarie), lăsând în urmă cinci copii și o soție iubitoare, Anne Buydens. Legendarul star din Epoca de Aur de la Hollywood s-a stins din viață în Los Angeles. Anunțul trist a fost făcut de celebrul său fiu, Michael Douglas (77 de ani).

  • A căzut o mare stea! Celebrul actor Kirk Douglas s-a stins din viaţă, miercuri, în casa sa din Beverly Hills, California, SUA. A murit din cauze naturale, la vârsta de 103 ani, având la căpătâi familia.

  • intreaga familie a lui kirk douglas

    Legendarul actor Kirk Douglas a murit miercuri, 5 februarie, la vârsta de 103 ani. În urma lui au rămas soția Anne Buydens, alături de care a trăit 65 de ani plini, și trei copii, Michael, Joel și Peter. Un al patrulea fiu, Eric, a murit din cauza unei supradoze, în 2004. Ultima reuniune la care au participat mai toți membrii familiei a avut loc în august 2019, când Kirk a stat în capul mesei, înconjurat de toți cei dragi. De asemenea, nici de ziua sa, în decembrie, nu s-a făcut rabat de la obiceiul de a se pune familia pe primul loc.

  • Kirk Douglas în scaun cu rotile

    Doliu la Hollywood! Kirk Douglas a murit la 103 ani, miercuri (5 februarie). Legendarul actor rămăsese unul dintre ultimii supraviețuitor ai epocii de aur hollywoodiene. Kirk Douglas a fost tatăl actorului Michale Douglas.