Imaginile care au cucerit internetul! Momentul în care Jennifer Lopez a fost cerută de soție

jennifer-lopez-ceruta-in-casatorie.jpg

Momentul în care Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex Rodriguez
Foto: Instagram

Jennifer Lopez se pregătește să pășească din nou în fața altarului însă momentan este încă entuziasmată de frumosul moment în care a fost cerută de soție de către Alex Rodriguez, într-un cadrul romantic, pe plajă, cu un inel ce costă în jur de un milion de dolari.

Dacă așa a arătat cererea în căsătorie, organizată pe o plajă din Bahamas, imaginați-vă cum o să fie nunta! J. Lo nu se gândește însă prea departe momentan, fiind încă prinsă în emoțiile momentului când Alex Rodriguez, viitorul ei soț, s-a pus în genunchi și i-a pus marea întrebare.

Pentru ca și admiratorii ei să simtă măcar 10% din bucuria pe care a trăit-o ea în acea zi, Jennifer Lopez a publicat pe rețelele de socializare imaginile care au imortalizat frumosul momenntul. Pozele au fost extrem de apreciate de internauți, reușind să strângă peste 3 milioane de aprecieri.

Alex Rodriguez şi-a făcut curaj şi i-a adresat celebrei cântărețe marea întrebare după doi ani de relaţie, în timp ce se aflau într-o escapadă romantică în Bahamas. Deși a mai fost căsătorită de trei ori, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, artista trăiește magia cererii ca și când ar fi prima dată.

jennifer-lopez-ceruta-in-casatorie-2.jpg

Alex Rodriguez și-a surprins viitoarea soție cu un inel de un milion de dolari
Foto Instagram

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au împlinit recent doi ani de relaţie

„Doi ani de zâmbete, doi ani de distracție, doi ani de aventuri, de învățare și emoție, de prietenie adevărată și atât de multă dragoste. Ai făcut din lumea mea un loc mai frumos și mai sigur. Mă faci să mă simt ca o adolescentă care își dorește să o ia de la capăt iar și iar. Mă surprinzi în cele mai frumoase moduri și îmi reamintești cât de binecuvântată sunt, că te am pe tine, că te-am găsit în acest timp....timpul nostru”, a scris Jennifer Lopez în mediul online. 

jennifer-ceruta-casatorie.jpg

Jennifer a răspuns cu cel mai sigur „da”!
Foto Instagram

Alex Rodriguez, acuzat că a înșelat-o pe Jennifer Lopez 

Cuplul Alex Rodriguez - Jennifer Lopez se confruntă cu prima situație tensionată, după ce fostul jucător de baseball Jose Canseco a scris în mediul online un mesaj în care susține că Alex Rodriguez a înşelat-o pe J. Lo cu fosta lui soţie, Jessica. Se pare, însă, că Jennifer nu a acordat deloc importanță acestor dezvăluiri. 

„Privind logodna lui J-Lo cu Alex Rodriguez, oare ea ştie că el a înşelat-o cu fosta mea soţie, Jessica? Săraca fată (Jennifer Lopez  n.r) nu are nicio idee cine este el cu adevărat”, a scris Canseco pe Twitter. „Eram cu ea (fosta lui soție n.r) când, în urmă cu câteva luni, el a sunat-o pe telefonul ei mobil”, contină el într-un alt comentariu. „Alex Rodriguez, încetează să mai fii de rahat, nu o mai înşela pe Jennifer Lopez”, insistă acesta. „Sunt dispus să fac un test poligraf pentru a demonstra că ceea ce spun despre Alex Rodriguez este 100% adevărat”, a mai scris Jose Canseco pe rețelele de socializare.

jose-jessica-canseco.jpg

Jessica și Jose Canseco
Foto Getty Images
Loading...

Citește și