Imaginea emoționantă pe care a publicat-o fiica lui Paul Walker pe Internet

1422612_281126662064231_5966551165928856239_n.jpg

meadow walker fiica paul walker instagram
Fiica regretatului Paul Walker s-a transformat într-o adolescentă superbă
Foto: Facebook

La aproape patru ani de la tragedia în care şi-a pierdut viaţa Paul Walker, fiica lui Meadow încă păstrează cu nostalgie amintirile cu tatăl său.

Tânăra de 18 ani a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu tatăl ei chiar în ziua în care acesta ar fi împlinit 44 de ani.

untitled.jpg

meadow walker fiica paul walker instagram
Paul Walker şi Meadow
foto: Instagram

"În cinstea zilei de naștere a tatălui meu, vă provoc să faceți fapte bune! Dă share unei fotografii sau unui video în care faci o faptă bună și provoacă alți 4 prieteni să îți urmeze exemplul. Asigurați-vă că etichetați fundația, și treceți hashtag-ul #PWFdogoodchallenge, astfel încât să putem verifica toate postările dvs!”, a scris Meadow pe Instagram.

meadow walker fiica paul walker instagramZoom
Aceasta este fotografia postată de Meadow pe Instagram
foto: Instagram

 

Fiica lui Paul Walker a postat o fotografie  adorabilă în care apare dansând alături de tatăl ei. Poza a fost apreciată de peste 121.000 de internauţi.

Actorul a murit în noiembrie 2013

Paul Walker a murit la 30 noiembrie 2013, într-un tragic accident de maşină. Actorul a ars de viu, după maşina condusă de prietenul său, pilotul Roger Rodas, a intrat într-un copac şi a luat foc. Rămăşiţele pământeşti ale actorului au fost incinerate în 12 decembrie, iar urna cu cenuşa a fost depusă în cimitirul Forest Lawn, din California.

paul walker actor film mortZoom
Maşina în care se afla actorul a ars ca o torţă

 

 

loading...
Loading...

Citește și