Iluzie optică sau Adriana Lima chiar a defilat fără sutien și chiloței la Cannes?

adriana-lima-amfar-gala.jpg

adriana lima
Adriana Lima a lăsat impresia că a renunțat la lenjeria intimă pentru această ținută cu care a defilat la amfAR Gala
foto: Guliver/Splashnews

Adriana Lima (36 de ani) a reușit încă o dată să atragă toate privirile joi seară, la cea de-a 25-a ediție a amfAR Gala, organizată în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Îngerașul de la Victoria’s Secret a purtat o rochie semitransparentă, iar cârcotașii spun că frumoasa brunetă nu avea nici sutien, nici chiloței.

Adriana Lima a ales o rochie aurie mulată, în formă de coloană grecească, semitransparentă pentru amfAR Gala.

Spatele gol, până la nivelul fundului, decolteu adânc, în formă de V, crăpătură uriașă, mult deasupra genunchilor – ai spune că Adriana a încălcat toate regulile de stil. Și totuși, ținuta ei a emanat un aer sexy foarte rafinat. Deși cârcotașii au comentat că fotomodelul a renunțat și la sutien și la chiloței pentru această ținută, nimeni nu ar putea jura că nu a fost vorba despre o iluzie optică.

adriana-lima-rochie-sexy.jpg

adriana lima
Adriana Lima, într-o rochie semitransparentă la amfAR Gala
foto: Guliver/Splashnews

 

Nu degeaba Adriana Lima este de atâția ani îngeraș Victoria’s Secret, 18 show-uri la activ. Fotomodelul a dat de înțeles recent că intenționează să se retragă de pe podiumurile de prezentare. ”Intenționez să ajung la 20 de prezentări. Poate mai multe, nu știu. Natura își va spune cuvântul. Lucrez mult la sală, încerc să mă mențin sănătoasă, vom vedea cum va reacționa corpul meu. Dar mă simt foarte bine. Așadar, să spunem 20”, a declarat Adriana.

Lima are doi copii, Valentina (8 ani) și Sienna (5 ani) cu fostul ei soț, Marko Jaric.

Loading...

Citește și