Hugh Jackman, despre lupta cu cancerul: «Am ignorat sfatul medicului»

hugh.jpg

FOTO
Hugh Jackman a ignorat sfaturile medicilor
Foto:Getty

Hugh Jackman (49 de ani) este unul dinstre cei mai de succes actori de origine australiană. Cunoscut pentru rolurile sale de excepție și pentru interpretarea pe care o oferă persoanjului Wolverine, Hugh are o viață personală liniștită alături de soția sa, dar în ciuda aparențelor, este măcinat de anumite regrete. Pentru a șasea oară , i-a fost descoperit un carcinom bazocelular și a fost supus intervenției chirurgicale. De pe patul de spital, oferă un sfat admiratorilor pentru a nu ajunge și ei în situația enfastă în care se află el.

Mesajul pe care l-a scris Hugh pe pagina personală a unei rețele de socializare, chiar după ce a fost supus intervenției chirugicale, este unul care în care îi sfătuiește pe admiratorii săi să fie preventivi și să folosească cremă cu protecție UV atunci când se expun un timp îndelungat razelor soarelui pentru a nu exista riscul de a dezvolta diferite tipuri de cancer de piele, boală cu care el se luptă de aproximativ 2 ani. "Este una dintre bolile care poate fi prevenită cu ușurință. Nu îmi urmați exemplul și folosiți cremă cu protecție UV. Un alt carcinom bazocelular. Mulțumită controalelor regulate și a doctorilor, totul este bine. Arăt mai rău cu bandajul acela pe nas, decât atunci când sunt fără el, credeți-mă. Folosiți crema cu protecție solară", a fost mesajul care a însoțit forografia pe care a încărcat-o Hugh după intervenția chirurgicală. 

477cbdab00000578-0-image-a-1_1513828569810.jpg

Foto
Hugh Jackman a fost supus intervenției chirugicale de înlăturare a carcinomului în luna februarie, 2017
Foto:Arhivă personală Hugh Jackman

Hugh se luptă cu cancerul de piele de aproximativ 2 ani, timp în care doctorii au identificat peste șse formațiuni caanceroase pe suprafața corpului său.Săptămâna aceasta, Hugh a dezvăluit că rolul său din filmul The Gratest Showman, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur, a fost unul pe care doctorii i-au sugerat să îl evite pentru a nu se suprasolicita. Actorul a povestit pentru publicația The Sun de ce doctorii i-au interzis să joace în celebrul film.

thumb-1920-610212.jpg

Foto
Hugh Jackman( centru), în rolul lui Wolverine
Foto: Instagram

"Doctorii mi-au spsus să nu cânt pentru că am aproximativ 80 de copci pe suprafața nasului care s-ar fi putut desprinde în orice moment și m-aș pricopsi cu o infecție. I-am asigura că nu voi cânta, dar în final, am ignorat sfatul lor și am interpretat și partea care îmi cerea acest lucru", a relatat Hugh.  Actorul a mai menționat faptul că i s-a propus de nenumărate ori să interpreteze rolul lui James Bond într-un alt film din serie, dar a refuzat pentru a se concentra asupra filmului The Greatest Showman. 

Loading...
 
 

Citește și

  • hugh jackman

    Actorul Hugh Jackman are, de ceva timp, mult de furcă. Nu este vorba despre vreun rol care-l pune în dificultate, ci de probleme de sănătate. Și nu orice fel de probleme, ci unele care ar pune în pericol și viața celui mai dur dintre duri: cancerul.

  • hugh jackman barba barbierit

    Toată lumea îl ţine minte cu barbă, privire sălbatică, pachet de muşchi şi atitudine războinică. Însă recent ce să vezi: „Omul Lup” din filmul „X Men” s-a transformat îmntr-un mieluşel. Cel puţin aşa se comportă Hugh Jackman (47 de ani) când e de braţ cu soţia lui Deborra-Lee Fumes (60 de ani).