Helen Mirren, frumusețe fără bătrânețe. De ce nu-i plăcea cum arăta când era tânără

mirren.png

helen mirren
Helen Mirren, la o gală în Belgia care a avut loc anul acesta, pe 30 iulie
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Helen Mirren are o frumusețe atemporală. Trecerea anilor pare să nu își lase amprenta asupra chipului său. Actrița consideră că nu a fost niciodată imaginea unei frumuseți copleșitoare, însă pozele și imaginile de pe platourile de filmare transmit cu totul altceva. Formele ei bine proporționate și corpul în formă de clepsidră au făcut furori încă din anul 1960.

Actrița britanică mărturisește că ura felul în care arăta în anii 1960 pentru că formele sale se aflau în contradicție cu idealul feminin de frumusețe al vremii. Era apreciată constituția filiforma, iar Mirren nu se încadra nici pe departe în acest standard. Helen consideră că reprezenta un clișeul al sexualității feminine, având păr blond, sâni voluminoși și o talie de viespe. De-a lungul timpului, ea încercat să rămână o femeie aflată în pas cu moda, iar frumusețea ei a rămas una admirată și astăzi.

helen_mirren1.png

Helen Mirren alături de Eric Porter, surprinși pe aeroportul din Londra pe 4 ianuarie 1969
Foto: Getty Images

 

Poate că lui Helen nu îi plăcea cum arăta în trecut, însă alți oameni o adorau. Drept dovadă este faptul că unele scene în care actrița apare nud, într-un film din anii 1969, au fost tăiate înainte ca filmul să fie lansat în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, întrucât producătorii au crezut că scena va crea reacții controversate. Pe Helen nu a deranjat-o să apară dezbrăcată în numeroase filme, printre care Savage Messiah, Caligula și Oh Lucky Man și a refuzat ca o dublură să joace pentru ea scenele în care trebuie să se afișeze dezbracată.

helen2.png

Helen Mirren, o apariție sexy în anii '70


Lookul ei a suferit modificări majore în anul 1980, lucru care i-a atras atenția directorului Taylor Hackford pe platoul de filmare al filmului White Nights. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, iar mariajul lor durează și astăzi. 

Atitudinea ei neînfricată a ieșit la iveală atunci când, la vârsta de 62 de ani, a ieșit pe plajă purtând un costum de baie din două piese, stârnind uimirea în rândul celor din jur.

Helen a câștigat un Oscar în anul 2007 pentru rolul ei din filmul The Queen și un premiu Oliver pentru interpretarea de excepție pe care a avut-o în The Audience, în anul 2013.  Mai mult decât atât, ea a devenit emblema companiei L’Oreal la vârsta de 69 de ani și astăzi nu ezită să își manifeste pasiunea pentru vopsirea părului în nuanțe de roz. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1