«Hărțuitorul de la Hollywood» s-a mândrit cu «cuceririle» lui. Jennifer Lawrence e foc și pară!

gettyimages-161028827-594x594.jpg

Harvey Weinstein s-ar fi lăudat că a întreținut relații sexuale cu Jennifer LawrenceFoto: Getty
Harvey Weinstein, scandal sexual hollywood, hartuire sexuala, jennifer lawrence
de Ioana Anghel

Nu a trecut mult timp de când în lumea Hollywood-ului s-a iscat un scandal monstru, ce l-a avut drept protagonist pe producătorul de filme Harvey Weinstein. Acesta a fost acuzat în repetate rânduri de hărțuire sexuală, zeci de celebrități dezvăluind că și ele au fost agresate sexual cel puțin o dată de cel care a fost supranumit „hărțuitorul de la Hollywood”. Se pare însă că acesta nu se dezminte, lăudându-se chiar că ar fi întreținut relații sexuale cu celebra actriță Jennifer Lawrence.

După ce a fost arestat pentru viol, din documentele prezentate ca probe în cadrul procesului lui Harvey, reiese că acesta s-ar fi lăudat la un moment dat că a întreținut relații sexuale cu actrița Jennifer Lawrence. Aceasta a negat presupusele dezvăluiri ale lui Harvey, acuzându-l pe producător că minte și adoptă un „comportament de prădător”, după ce o nouă victimă anonimă a intentat un alt proces ce-l are drept țintă pe „hărțuitorul de la Hollywood”, potrivit metro.co.uk.

O nouă victimă îl acuză pe Harvey de agesiuni sexuale

Femeia în cauză a susținut că Harvey s-a masturbat în fața ei după ce a intrat peste ea în baie în timpul unei întâlniri de afaceri în 2013. De asemenea, aceasta a mărturisit că, mai târziu în acel an, producătorul de film a forțat-o într-un act sexual oral, după ce au luat masa împreună, tot în scop de afaceri. 

Se pare că la finalul incidentului, Harvey i-ar fi zis acesteia: „Nu ai zis că vrei să fii actriță? Eu m-am culcat cu Jennifer Lawrence și uite unde a ajuns! Tocmai ce a câștigat un Oscar”. 

gettyimages-162234587-594x594.jpg

Jennifer Lawrence a susținut că a avut o relație bună cu Harvey și că acesta nu s-a comportat inadecvat cu eaFoto: Getty

Jennifer Lawrence a negat că a întreținut relații sexuale cu producătorul

Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani, a negat cu vehemență acest lucru și a anunțat că le susține pe toate femeile care au fost victimele abuzurilor făcute de Harvey. „Mi se frânge inima când mă gândesc la toate femeile care au fost abuzate de Harvey Weinstein. Eu și el nu am avut niciodată altceva în afară de o relație strict profesională. Faptul că a zis ceea ce a zis este un alt exemplu pentru tacticile sale de prădător și minciunile pe care el le folosește pentru a ademeni nenumărate victime”.

Un an mai devreme, actrița a vorbit despre producător, în urma scandalului sexual în care acesta a fost implicat, însă a susținut că el nu a avut niciodată un comportament neadecvat la adresa ei. „Am auzit de scandal, însă el s-a comportat mereu cu mine ca un tată. Nu a avut niciodată un comportament inadecvat față de mine”, spunea Jennifer, în urmă cu ceva vreme.

jennifer-harvey.jpg

Foto: Getty

„Ca să ne înțelegem, chiar dacă nu am fost eu personal agresată de Weinstein, le susțin pe toate femeile care au trecut prin abuzurile lui îngrozitoare și le aplaud pentru curajul de a se folosi de orice mijloc pentru a-l aduce în fața legii”, declara Jennifer, în momentul în care, în documentele prezentate în proces, Harvey a numit-o pe ea și Meryl Streep, drept actrițe din branșa sa care îl susțin și nu au o părere negativă despre el.

Avocatul lui Harvey a susținut că acesta nu s-a lăudat niciodată că ar fi întreținut relații sexuale cu Jennifer și a explicat că cea care a făcut aceste declarații își dorește doar atenție din partea presei, punându-l, astfel, pe Harvey, din nou într-o lumină proastă.

 

Loading...

Citește și