Halle Berry, în bikini pe skateboard la 53 de ani. Ce trucuri are actrița ca să arate atât de bine

foto_instagram_halle_berry_6.jpg

Halle Berry, în bikini, pe skateboard
Foto: Instagram

Halle Berry nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta silueta care țipă „fitness” din toate încheieturile. Recent, vedeta le-a arătat tuturor cum se bucură la cei 53 de ani de zilele de vară, chiar dacă această fericire a fost umbrită pentru toată lumea de pandemia de coronavirus.

Celebra actriță a fost filmată recent în timp ce se plimba pe skateboard, în drum spre plajă, purtând doar bikini! Imaginea le-a atras atenția urmăritorilor săi, având în vedere că nu multe persoane la vârsta vedetei aleg să practice o activitate care, de regulă, este îndrăgită doar de persoanele tinere.

foto_instagram_halle_berry_7.jpg

Halle Berry arată foarte bine în costum de baie, la 53 de ani
Foto: Instagram

Halle Berry, în bikini pe skateboard la 53 de ani

Cert este că se pare că Halle a rămas neschimbată, atât din punct de vedere psihologic, cât și fizic, nefiind mare diferență între cea de acum și cea de acum 20 de ani! Actrița câștigătoare de Oscar a arătat ce înseamnă un corp de invidiat la 53 de ani, în costum de baie. Este cunoscut deja faptul că Halle Berry a devenit de ceva vreme „un avocat” al sportului, militând pentru un regim de viață sănătos, pe care se pare că îl urmează cu strictețe și care îi prinde de minune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

În dreptul filmulețului publicat de vedetă, aceasta le-a scris urmăritorilor ei și un mesaj motivațional, cu ocazia „Zilei Fitness-ului”. „O zi a fitness-ului fericită! Azi vreau să vă amintesc un lucru extrem de important- distrați-vă! Dacă faceți sport nu înseamnă neapărat că trebuie să fiți stricți cu voi sau să aveți un anumit țel.

Disciplina e bună, dar nu e totul. Așa că ieșiți afară și încercați ceva nou! Ceva care v-ar face să zâmbiți cum ar fi mersul pe skateboard, pe bicicletă, pe role..Caloriile se vor arde și așa și cel mai important, veți reuși să adăugați puțină fericire în rutina zilnică”, a fost mesajul actriței, publicat pe Instagram.

2000_acum_20_de_ani.jpg

Halle Berry, neschimbată în prezent. Așa arăta în urmă cu 20 de ani
Foto: Instagram

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1