Gwyneth Paltrow nu s-a mutat încă împreună cu soțul Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk au fost văzuţi recent împreună, însă nu stau împreună
Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk sunt rareori văzuţi împreună şi nu stau în aceeaşi casă
Foto: GuliverGetty Images

Gwyneth Paltrow (46 de ani) nu s-a mutat încă împreună cu soțul său, Brad Falchuk (48 de ani). Asta pentru că ”trebuie să îi ia ușor” pe copiii lui.

Actriţa Gwyneth Paltrow nu s-a mutat încă împreună cu noul ei soț, scenaristul şi producătorul Brad Falchuk. Cei doi întâmpină probleme din cauza copiilor lui. Brad are un băiat, Brody, și o fată, Isabella, din căsnicia anterioară, cu Suzanne Bukinik, care acceptă mai greu schimbarea din viața tatălui lor.

Copiii lui Gwyneth, Apple, de 14 ani, şi Coldplay, Moses, de 12 ani, pe care îi are din căsnicia cu muzicianul Chris Martin, de 41 de ani, de la trupa Coldplay, nu au mari probleme de adaptare.

Gwyneth şi Brad încearcă acum să formeze o legătură între cei patru copii ca să întmeieze o familie unită. Ei s-au căsătorit în luna septembrie. Cu toate acestea, Gwyneth Paltrow nu s-a mutat încă împreună cu soțul Brad Falchuk şi nici nu se grăbesc să o facă. Actriţa menţine încă o legătură strânsă cu fostul ei soţ, Chris Martin, de care s-a despărţit în martie 2014, după 11 ani de căsnicie. Relaţiile lor au rămas atât de apropiate, încât muzicianul încă are o cameră în casa fostei soţii.

“Nu am fost niciodată mamă vitregă până acum. Nu ştiu cum să fac acest lucru. Când este vorba de adolescenţi, lucrurile trebuie luate încet şi cu mare grijă. Adolescenţii sunt foarte sensibili”, spune diva. “Mi se pare că suntem înzestraţi să ne alegem partenerul de viaţă la jumătatea vieţii. Însă probabil că, în general, trebuie să ne alegem soţii mai devreme din necesităţi de procreare”, a mărturisit Gwyneth.

Ea şi Brad Falchuk şi-au făcut o rară apariţie împreună, marţi, 4 decembrie, când au fost prezenţi la o ceremonie organizată pe Bulevardul celebrităţilor , din Los Angeles, dedicată producătorului filmului “Glee”, Ryan Murphy. Vorbind la eeveniment, actriţa a mulţumit mogulului TV fiindcă a ajutat-o să facă un cuplu cu noul ei partener. Cu toate acestea, Gwyneth Paltrow nu s-a mutat încă împreună soțul Brad Falchuk, fiindcă trebuie mai întâi să se apropie de copiii lui.

loading...
Loading...