Grammy: Cele mai sexy apariţii de pe covorul roşu. Vedetele şi-au lăsat bikinii acasă

sss.jpg

grammy tinute vedete sexy covor
Vedetele s-au întrecut în ţinute sexy la decernarea premiilor Grammy
foto: Getty Images

Seară de gală şi apariţii una şi una! Vedetele s-au pregătit intens pentru decernarea premiilor Grammy şi au strălucit pe covorul roşu. Unele dintre ele au lăsat la vedere multă piele, spre încântarea fotografilor şi nu numai.

Ploaie de bliţuri la Grammy. Gala a avut loc duminică seară în New York şi a fost prezentată de James Corden.

Printre cele mai sexy apariţii se numără: Rita Ora, Coco Austin, Heidi Klum şi Giuliana Rancic. Toate au optat pentru rochii de culoare neagră şi şi-au etalat picioarele şi decolteurile sexy.

gettyimages-911509592.jpg

grammy tinute vedete sexy covor
Heidi Klum
foto: Getty Images

 

Heidi Klum a purtat o rochie superbă din dantelă cu un body extrem de sexy, în timp ce Giuliana Lancic a optat pentru o rochie cu o crăpătură adâncă pe picior. Însă nu despre crăpătură s-a vorbit toată noapte, ci despre faptul că vedeta nu purta chiloţi.

giuliana_rancic_gettyimages-911485654.jpg

grammy tinute vedete sexy covor
Giuliana Lancic
foto: Getty Images

 

Fără lenjerie intimă a apărut şi Coco Austin, care şi-a tras pe ea o rochie mulată şi prinsă în părţi doar cu nişte accesorii. Chiar dacă nu şi-a scos sânii imenşi la înaintare, a făcut furori cu decupajele sexy ale rochiei.

gettyimages-911475820.jpg

grammy tinute vedete sexy covor
Coco Austin
foto: Getty Images

 

Rita Ora a strălucit într-o rochie neagră de catifea, cu trenă imensă. Ea şi-a etalat picioarele tonifiate şi s-a străduit să-şi acopere lenjeria intimă atunci când a stat la poze.

h_54072931.jpg

grammy tinute vedete sexy covor
Rita Ora
Foto: EPA
Loading...

Citește și

  • După seara de decernare a Premiilor Grammy, ţinutele artiştilor prezenţi la eveniment au fost puse sub lupă. Beyoncé, Pink, Lady GaGa sau Taylor Swift au purtat costumaţii cu vedere liberă la anumite părţi ale corpului.

  • Andreea Bocelli va cânta duminică seara pe scena din Los Angeles, în cadrul galei de decernare a Premiilor Grammy. Melodia aleasă de celebrul italian este "Bridge Over Troubled Water", de Simon & Garfunkel, interpretată în duet cu Mary J. Blige. Producător este David Foster. Fondurile strânse cu această ocazie vor merge pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

  • Regele muzicii pop a fost distins post-mortem cu Premiul Grammy pentru întreaga carieră, în cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc sâmbătă, la Los Angeles.