Gigi şi Bella Hadid, în stare de şoc după ce au fost jefuite

15-foto-3-2-col-gettyimages-627173638.jpg

Fotomodelele Gigi (stânga) şi Bella

Surorile Gigi (24 de ani) şi Bella Hadid (23 de ani) au rămas traumatizate după vacanţa pe care au făcut-o recent în insula greacă Mykonos. Celebrele fotomodele au fost victimele hoţilor care le-au furat bijuterii, haine, poşete şi ochelari de soare, săptămâna trecută.

 Paguba e mare, dar nu vor să dezvăluie la cât se ridică. Când s-au întors de la plajă în vila în care stăteau, au găsit totul răscolit şi o mulţime de bunuri personale dispărute.

Fetele bănuiesc că hoţii au legătură cu proprietarul vilei. Ele au fost dezamăgite că poliţia nu s-a implicat să le ajute. Gigi şi Bella se jură că nu mai pun piciorul în Mykonos. Gigi are o avere de 29 milioane de dolari, Iar Bella are în conturi 25 milioane de dolari.

Loading...

Citește și

  • gigi hadid

    Jelena Noura, cunoscută în industria modei sub numele de Gigi Hadid, este una dintre cele mai de succes prezenantatoare de modă la doar 23 de ani. Se bucură de aprecierea fanilor, de contractele semnate cu unele dintre cele mai renumite case de modă și de colaborările avute cu creatori renumiți din domeniu alături de sora sa, la fel de frumoasă, Bella Hadid. Are toate motivele să fie fericită, însă este nevoită se confrunte și cu critici din partea celor care nu agreează faptul că este atât de slabă.

  • bella hadid

    Fotomodelul Bella Hadid a reușit să stârnească amuzament în rândul internauților, atunci când a declarat pentru o publicație americană faptul că nu intervenit asupra frumuseții sale naturale, în niciun fel. Aceasta a venit ulterior și cu o propunere pentru ca afirmația ei să poată fi probată, și anume: o scanare facială.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1