Gigi Hadid a anunțat cum o cheamă pe fiica ei

gigi_hadud.jpg

E disperată după fiica sa
Micuța are 3 luni
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Fotomodelul Gigi Hadid a anunțat cum o cheamă pe fiica ei recent născută, rezultată din relația cu Zayn Malik. Până acum i-a ținut numele secret.

Fotomodelul Gigi Hadid (25 de ani) a anunțat cum o cheamă pe fiica ei recent născută. Se numește Khai, care înseamnă Regină. Numele tatălui ei, Malik, înseamnă rege în arabă. Însă Gigi zice că a ales numele Khai ca un omagiu pentru bunica sa din partea tatălui, care se numește Khairiah. Fetița s-a născut la sfârșitul lui septembrie, dar vedeta a decis să-i țină numele secret timp de luni de zile. Gigi Hadid se dedică mai mult bebeluşei sale decât carierei de fotomodel în ultima vreme. Ea a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce o plimba pe micuţă cu căruciorul.

Destin zbuciumat, o boală autoimună și o avere colosală din modă

Gigi Hadid, zeița de aur! Cât de sexy s-a îmbrăcat modelul și cu cine a petrecut de ziua ei

Gigi are o avere de 29 de milioane de dolari. 

De când a devenit mămică, în urmă cu trei luni, Gigi Hadid se simte împlinită. Pentru Gigi, maternitatea e ceva natural. De aceea se simte aşa de bine ca mamă”, a spus o sursă apropiată divei. Se înţelege perfect cu partenerul său, tatăl fetiţei, cântăreţul Zayn Malik (28 de ani). Ea îl susţine mai mult ca oricând cu prilejul lansării noului său album, ”Nobody Is Listening”. Gigi şi Zayn sunt apropiaţi de familiile lor, care îi ajută la creşterea fetiţei. Ei sunt împreună din septembrie 2015. Gigi are o avere de 29 de milioane de dolari. Fotomodelul Gigi Hadid a anunțat cum o cheamă pe fiica ei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1