Ghici ai cui sunt sânii ăştia! E una dintre cele mai frumoase femei din lume

alessandra-ambrosio-sani-instagram.jpg

alessandra ambrosio sani instagram
Topmodelul brazilian are 37 de ani şi este unul dintre cei mai sexy îngeraşi "Victoria's Secret"
foto: Instagram

Are 37 de ani, dintre care 17 s-a plimbat pe marile podiumuri de modă ale lumii. Brazilianca are un corp de zeiţă şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. A fost vedeta prezentărilor de la Victoria’s Secret şi este mamă a doi copii. V-aţi prins despre ce fotomodel vorbim?

Alessandra Ambrosio, căci despre ea este vorba, şi-a încins fanii cu o fotografie super sexy, pe care a postat-o pe Instagram. Topmodelul se află de câteva zile în Malibu, acolo unde se distrează cu o gaşcă de prietene.

alessandra-ambrosio-malibu.jpg

alessandra ambrosio malibu instagram foto sexy
Alessandra este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume
foto: Instagram

 

Deşi are 37 de ani şi a trecut prin două naşteri, Alessandra Ambrosio arată demenţial. Sâni perfecţi, fund bombat, abdomen plat, braţe şi picioare tonifiate. Brazilianca a postat câteva imagini pe contul de socializare în care apare într-un costum de baie minuscul. Într-una dintre fotografii, făcută cel mai probabil de una dintre prietene, Alessandra îşi etalează sânii fără cusur. Complimentele şi like-urile au curs pe bandă rulantă, iar imaginea a adunat peste 170.000 de aprecieri.

alessandra-ambrosio-malibu.jpg

alessandra ambrosio malibu instagram foto sexy
Alessandra (prima dreapta) se distrează cu o gaşcă de fete în Malibu
foto: Instagram

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și