Gerard Butler «şi-a tras» o nouă iubită tinerică

9de5c838-4621-4a6d-8b01-a0539a4fabf4_copy.jpg

Butler a fost surprins la plajă fără mască împreună cu o brunetă misterioasă
Foto: Profimedia

Actorul Gerard Butler (51 de ani) nu se teme de pandemia de COVID-19. El şi-a găsit o nouă iubită şi a plecat în vacanţă cu aceasta, săptămâna trecută. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi pe plaja din Tulum, Mexic, bucurându-se de valurile liniştite şi vremea frumoasă.

Starul arăta foarte bine, nu purta mască, la fel ca şi misterioasa iubită brunetă. Butler s-a despărţit în august de Morgan Brown (36 de ani) cu care a fost cuplat şase ani. 
Relaţia lor a fost de mare durată, dacă ţinem cont că, după ce s-a despărţit de românca Mădălina Ghenea, în iulie 2013, Butler a schimbat femeile ca pe şosete. 

41715d21-fc02-4b33-81b5-4269420a2395_copy.jpg

Gerard Butler (51 de ani)
Foto: Profimedia

”Nu mi-am găsit încă prinţesa. Asta nu înseamnă că nu am întâlnit multe prinţese de-a lungul timpului, dar nu am întâlnit-o pe a mea”, spunea actorul la acea vreme. 
Starul, binecunoscut mai ales datorită rolului din filmul “300”, tot încearcă să găsească femeia ideală. El are o avere de 40 de milioane de dolari.
Loading...
 
 

Citește și

  • Gerard Butler, Alexandra Maria Lara, Geostorm – Furtună globală, romani la Hollywood, Andy Garcia

    În 2013, relaţia dintre focoasa Mădălina Ghenea şi şarmantul Gerard Butler a făcut înconjurul lumii. Acum, actorul scoţian face echipă cu o altă româncă, la fel de frumoasă. Însă doar pe marile ecrane. Este vorba despre Alexandra Maria Lara, care e căsătorită cu actorul britanic Sam Riley. Pe Alexandra şi pe Gerard Butler îi vedeţi împreună, din 20 octombrie, în pelicula „Geostorm – Furtună globală”.

  • gerard butler actor look

    S-au dus vremurile când Gerard Butler (47 de ani) figura în topul celor mai sexy şi râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Actorul a făcut ravagii cu rolul spartanului din “300”, în care-şi etala abdomenul plin de pătraţele, dar şi-n comedioarele romantice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1