Fratele lui Spacey, îngrijorat pentru viaţa actorului: «Nici toţi banii din lume nu-ţi pot repara sufletul»

kevin_spacey_gettyimages-687734476.jpg

Kevin Spacey a fost acuzat de hărţuire şi agresiune sexuală de 30 de bărbaţi
Foto: GettyImages

Anul trecut a fost unul de coşmar pentru Kevin Spacey întrucât i-a fost adusă o serie de acuzaţii de hărţuire sexuală din partea a 30 de bărbaţi, de diferite vârste. Unul dintre ei a mărturisit că a fost hărţuit de Spacey atunci când era doar un adolescent de 14 ani. În urma acuzaţiilor deosebit de grave el şi-a pierdut rolul din cadrul serialului House of Cards, iar producătorii de film evită să colaboreze cu el. Toate aceste lucruri l-au determinat pe fratele vitreg al actorului să îşi manifeste îngrijorarea referitor la viitorul acestuia. Cu alte cuvinte Randy Fowler se teme că Spacey se va sinucide.

Fratele faimosului actor a dezvăluit că este foarte îngrijorat de starea mentală pe care o are fratele său de când 30 de bărbaţi au afirmat că au fost hărţuiţi şi abuzaţi sexual de către vedetă. Randy se gândeşte la cele mai negre posibilităţi şi se teme că Spacey îşi va lua viaţa înainte ca justiţia americană să facă dreptate.

Randy a adăugat că l-a sfătuit pe actor să îşi recunoască vina şi să îşi accepte pedeapsa atunci când se va înfăţişa în faţa instanţei luna viitoare, în martie. "Mă gândesc cu îngrijorare că se va sinucide. Poate vă gândiţi că nu este în stare de aşa ceva pentru că este narcisist, dar aţi fi surprinşi să aflaţi de ce suhnt oamenii în stare atunci când sunt forţaţi să se confrunte cu un adevăr pe care nu îl pot accepta. Nici toţi bani din lume nu îţi pot repara sufletul atunci când acesta s-a frânt.  Cel mi bun lucru pe care ar putea să îl facă ar fi să îşi asume vina şi să îşi ispăşească pedeapsa aşa cum se cuvinte", a declarat Randy Fowler pentru mirror.co.uk.

Chiar în ziua în care a fost inculpat, Spacey a publicat un videoclip, de trei minute, numit "Let Me Be Frank" ("Lăsaţi-mă să fiu sincer"), o referinţă la personajul său din serialul "House of Cards", Frank Underwood. În clip, Spacey are acelaşi tip de discurs ca Underwood şi vorbeşte despre decizia de a ucide personajul, după ce a fost concediat ca urmare a scandalului sexual. El se adresează direct spectatorului, aşa cum obişnuia să o facă şi în serial, iar secvenţa este un ce inspiră privitorului senzaţie de disconfort .

Rezultatul scandalului în privinţa lui Spacey, care a câştigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în 2000 cu rolul din "American Beauty", a dus la excluderea sa din sezonul final al serialului Netflix "House of Cards" şi la înlocuirea lui în 2017 din filmul "All the Money in the World".

În ianuarie, Netflix a anunţat pierderi de 39 de milioane de dolari din proiecte în care era implicat Spacey.

Teatrul Old Vic din Londra, unde Spacey a fost director artistic timp de 12 ani, a transmis anul trecut că a primit 20 de acuzaţii de comportament neadecvat în privinţa actorului, care ar fi avut loc între 1995 şi 2013.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1