Imagini dureroase! Phil Collins, măcinat de boală și de războiul cu fosta soție

phil-collins.png

phil collins
Solistul pare slăbit și se deplasează cu ajutorul bastonului și al scaunului cu rotile
Sursă foto: Profimedia

Phil Collins este unul dintre cântăreții cu un timbru inconfundabil. Ajuns la 69 de ani artistul trece printr-o perioadă dificilă din viața sa. Problemele de sănătate îi creează mari dificultăți, iar despărțirea de soția sa care și-a găsit deja alinarea în brațele unui tânăr de 30 de ani par să îl influnețeze negativ pe solist. Ultimele imagini, surprinse de fotoreporterii britanici, îl înfățișează slăbit și obosit.

Phil Collins (69 de ani) este un nume sonor în industria muzicală. A vândut zeci de mii de albume în întreaga lume, iar trupa Genesis s-a reunit și se pregătește să lanseze materiale noi, după 14 ani de pauză. Deși situația pare să fie una bună din punct de vedere profesional, nu se poate afirma același lucru și despre chestiunile privind viața personală.

profimedia-0566004027.jpg

phil collins
Phil Collins se deplasează cu greu
Sursă foto: Profimedia

În ultimii, vedeta s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, fiind operat în repetate rânduri la coloană. Intervențiile chirurgicale și faptul că a trecut de ceva vreme de vârsta tinereții au avut un impact major asupra stării lui Phil Collins, care acum se deplasează cu greu, în baston și cu ajutorul scaunului cu rotile, dacă trebuie să parcurgă distanțe mari. În această ipostază a fost surprins recent de fotoreporterii britanici. Artistul se deplasa cu greu, în baston și a fost așezat într-un scaun cu rotile de către colegul de trupă și prietenul său de o viață, cântărețul Mike Rutherford. Oboseala se putea citi pe chipul solistului entuziasmat să revină în sala de repetiții cu amicii de la Genesis, relatează dailymail.co.uk. 

profimedia-0566004039.jpg

phil collins
Phil Collins se luptă cu dureri cumplite de spate
Sursă foto: Profimedia

De vină pentru starea fragilă în care se află Phil nu este doar sănătatea precară, ci și despărțirea răsunătoare de soția sa, care deja și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat tinerel, de 30 de ani. 

Phil Collins și Orianne, despărțire răsunătoare

Phil Collins şi Orianne s-au cunoscut în Elveţia în 1994, când Orianne avea doar 21 de ani. S-au căsătorit în 1999 şi au divorţat nouă ani mai târziu. În 2015, Collins i-a salvat viaţa lui Orianne plătindu-i o operaţie pe coloană şi în 2016 s-au reîmpăcat.

Starul legendarei trupe Genesis, care are o avere de 300 de milioane de dolari este foc și pară din cauza soției! Ei au divorţat în 2008 şi Collins i-a plătit 46 de milioane de dolari lui Cevey, iar la vremea respectivă, acesta a fost cel mai scump divorţ din Marea Britanie. Collins i-a permis lui Cevey să rămână în casa lui din Miami până îşi găseşte o locuinţă.

x-15-5c7559b8-5907-4270-b96e-115cafd54862_0.jpg

phil collins si orianne
Phil Collins și Orianne Cevey
Sursă foto: Gettyimages

Dar în urmă cu două luni, Orianne a pretins că merge în Las Vegas la o întâlnire de afaceri şi s-a măritat în secret cu Thomas Bates, cu care avea o relaţie secretă. Collins a aflat şi vineri, 9 octombrie, a poftit-o frumos pe Orianne să plece. Aceasta a refuzat şi Collins a schimbat toate codurile de acces în casă. El şi-a contactat avocaţii şi este pregătit să obţină un ordin de restricţie împotriva femeii care ”i-a frânt inima de două ori”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1