FOTO Justin Bieber, neîngrijit și plin de coșuri. Cum l-au surprins paparazzi!

justin-bieber-1.jpg

Ultimele apariții în public ale lui Justin Bieber par din ce în ce mai „problematice”
Foto:Getty

Oare nu îi priește mariajul? Cândva idolul a mii de adolescente din toată lumea, astăzi umblă pe stradă neîngrijit și plin de coșuri. Se glumește adesea pe seama acestui subiect, speculându-se că partenerii, odată căsătoriți, nu mai acordă atât de multă atenție aspectului fizic, având în vedere că deja și-au găsit jumătatea, care se presupune că îi iubește necondiționat.

Totuși, această „regulă” s-ar putea aplica în cazul câtorva kilograme în plus maxim, mai ales atunci când te afli în postura de vedetă internațională, care este urmărită peste tot de paparazzi. Înțelegem că acest lucru poate deveni obositor la un moment dat, însă tocmai pentru a nu le da fotografilor insistenți motive de „fericire”, Justin ar fi trebuit să fie puțin mai atent în ceea ce privește modul în care alege să se afișeze în public.

Justin Bieber suferă de acnee?

Însă la nivelul său de popularitate, probabil că nici nu îi mai pasă. Cântărețul a apărut pe stradă complet neîngrijit, cu părul nearanjat, care putea fi observat chiar dacă acesta pura o glugă pe cap pentru a camufla „dezastrul” și cu multe coșuri inestetice pe față. Cum Justin Bieber a trecut deja de vremea pubertății, având în vedere că are 24 de ani, fanii artistului s-au întrebat dacă nu cumva există probleme mai grave care ar putea sta în spatele acestei apariții nefericite.

justin-bieber-profimedia.jpg

Justin Bieber, neîngrijit și plin de coșuri
Foto: Profimedia

Deși artistul a avut probleme cu legea în trecut, nu a confirmat niciodată că ar fi căzut în patima drogurilor, deși multe vedete ajung să apeleze la aceste „refugii”, având în vedere programul încărcat și lipsa odihnei, care vin odată cu această meserie. 

De asemenea, o altă posibilă cauză ar putea fi și stresul, Justin recunoscând recent că trece printr-un episod depresiv și că mariajul lui cu Hailey Baldwin nu merge tocmai așa cum cei doi au plănuit. Partenerii se iubesc și au decis să facă marele pas, însă au dezvăluit că merg la consiliere de cuplu, pentru a-i ajuta să treacă peste problemele pe care le întâmpină în căsnicie.

Loading...

Citește și

  • Pozele de cazier judiciar bagă în spaimă pe oricine! Chiar şi atunci când înfăţişează staruri de primă mărime, nu arată mai bine. Vedetele strălucitoare apar cu nişte mutre de tot râsul în pozele de la poliţie.

  • Este cunoscut deja faptul că vedetele obișnuiesc să seteze trendurile printre admiratorii lor, însă se pare că și starurile se pot inspira la fel de bine de la alți colegi de „breaslă”. Justin Bieber a fost adesea ironizat că își dorește să semene cu rapperii de culoare, încă de la primele tatuaje pe care acesta și le-a făcut. În prezent însă, zvonurile par să fie adevărate, având în vedere că celebrul cântăreț a decis să se tatueze pe față. Iată imaginile!