Fostele soții ale lui Brad Pitt, față în față! Vor prezenta Globurile de Aur

jolie_aniston.jpg

angelina jolie jennifer aniston
Angelina Jolie și Jennifer Aniston vor prezenta împreună Globurile de Aur
Foto: Getty

Când credeai că discordia dintre fostele iubiri ale lui Brad Pitt este pe sfârșite, apare o nouă provocare. Se pare că printre prezentatoarele decernării premiilor Globurile de Aur vor fi Angelina Jolie și Jennifer Aniston, amândouă foste soții ale reputatului actor, care n-au fost deloc în relații prea cordiale.

Globurile de Aur se anunță interesante anul acesta. Publicul va avea ocazia să le vadă față în față pe două dintre fostele soții ale lui Brad Pitt. La scurt timp după ce a divorțat de Jennifer Aniston, Brad s-a căsătorit cu Angelina Jolie, împreună cu care are trei copii biologici.

Cele două frumoase actrițe ar fi scos „gheruțele” una la cealaltă la acea vreme, într-atât de puternică era antipatia, chiar dacă nu și-au arătat-o fățiș. Anul acesta, se întâmplă ca profesia să le pună față în față, dar rămâne de văzut dacă își va face apariția și Brad Pitt la ceremonie...cel puțin prezența celor două femei.

Indiferent de circumstanțe, oricât de diferite se considerau, Anelina și Jennifer au totuși un lucru în comun: amândouă au fost dezamăgite de Brad Pitt, "trofeul" pentru care s-au luptat cândva.

Printre starurile care vor mai urca pe scenă în timpul ceremoniei se numără Hugh Grant, Ricky Martin, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, Chris Hemsworth și Kit Harington și Emilia Clarke (din serialul "Urzeala Tronurilor"), după cum informează Daily Mail.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1