A fost votat cel mai iubit film de Crăciun. Nu e ”Singur acasă”!

macauley_culkin-singur-acasa.jpg

macaulay culkin in filmul singur acasa
Macaulay Culkin și ”Singur acasă”, preferații românilor de Crăciun
foto: arhiva Click!

Se pare că ”Singur acasă” nu mai este cel mai iubit film de Crăciun. Telespectatorii americani au declarat că o animație din 1964, cu Rudolph, renul cu nasul roșu, ocupă primul loc în inima lor pentru sărbătorile de iarnă.

Un nou sondaj de opinie realizat de Hollywood Reporter și Morning Consult în Statele Unite ale Americii arată că "Home Alone" / ”Singur acasă” nu mai este este cel mai iubit film de Crăciun.

Conform sondajului, realizat pe 2.200 de adulți, animația "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" este cel mai iubit film de sezon, 83% dintre respondenți plasându-l pe prima poziție în topul personal.

Pe locul al doilea s-a clasat "A Charlie Brown Christmas" cu 81 de procente, iar pe locul al treilea s-a regăsit "How the Grinch Stole Christmas!" cu 80 de procente. Preferatul românilor, "Home Alone", a fost abia pe locul patru, cu 78 de procente. ”Singur acasă”, seria cu Macaulay Culkin, însoțește de ani buni sărbătorile de iarnă, fiind difuzat de PRO Tv.

Animația cu Rudolph, renul cu nasul roșu, cel mai iubit film de Crăciun

"Rudolph the Red-Nosed Reindeer", care se difuzeaza la televizor în SUA de 54 de ani, a avut recent o audiență de 8.14 milioane de telespectatori pe CBS. In 2017, el a atras 8,07 milioane de oameni in fata micilor ecrane.

În filmul de animație realizat în 1964, omul de zăpadă Sam spune povestea renului Rudolph, care a fost alungat de ceilalți reni din cauza nasului lui roșu. Rudolph își ia prietenii – pe Hermey, un spiriduș care vrea să devină dentist, și pe Yukon Cornelius, prospectorul – și pornește într-o călătorie. Cei trei prieteni găsesc o insulă unde se adunaseră toate jucăriile nedorite. Rudolph jură că se va întoarce la Moș Crăciun și îi va cere să le ajute pe nefericitele jucării. Renul cu nasul roșu reușește să ajungă la Polul Nord în Ajunul Crăciunului, însă moșul nu poate pleca la drum din cauza zăpezii care i-a blocat sania. Dar când îl vede pe Rudolph îi vine o idee genială, despre care vorbesc toți copiii până-n ziua de azi.

 

Citește și:

Nu-l recunoşti! Cum arată Joe Pesci, banditul din «Singur Acasă» la 74 de ani

Actorii din «Singur acasă», loviţi de blestem

Loading...

Citește și