Fiul lui P. Diddy, rănit într-un accident

king combs

King Combs zice că tatăl lui e marea sa inspirație
King Combs a scăpat ca prin minune de la moarte
Foto: Instagram

Fiul lui P. Diddy, care e și el rapper și îl cheamă King Combs, a fost rănit într-un accident de mașină în Beverly Hills. Din fericire, a scăpat miraculos.

Rapperul King Combs, de 22 de ani, fiul celebrului P Diddy, a fost rănit într-un accident de circulație, miercuri noaptea, potrivit TMZ. Mașina lui Ferrari a fost lovită de o mașină Tesla, a cărui șofer a scăpat vehiculul de sub control în Los Angeles. Tânărul mergea pe Sunset Blvd, din Beverly Hills, când a avut loc accidentul. King s-a ales, din fericire, doar cu răni ușoare, deși impactul a fost grav. Nu a fost nevoie să fie transportat la spital. A fost tratat de medici la fața locului. Șoferul mașinii Tesla a fost arestat, fiindcă era sub influența substanțelor interzise. Automobilul rapperului a fost grav avariat.

P. Diddy, alături de o bombă sexy la plajă în Miami. Cum au fost surprinși cei doi

P. Diddy îşi va lansa propria televiziune

Tatăl său, extrem de bogat

Pe numele adevărat Christian Combs, King Combs e fiul celebrului artist hip-hop P Diddy, sau Sean “Diddy” Combs, de 50 de ani, și al actriței Kim Porter, care a murit în noiembrie 2018. Cuplul mai are un fiu, Quincy, de 29 de ani, și pe gemenele D’Lila și Jessie, de 13 ani. King are o relație apropiată cu tatăl lui, căruia îi spune ”cea mai mare inspirație a lui”. P. Diddy are o avere mare, care se ridică la 820 de milioane de dolari. El a cunoscut un mare succes atât în muzica americană, cât şi ca actor şi ca om de afaceri şi producător. A obţinut de 7 ori discul de platină, datorită single-urilor: “I’ll Be Missing You”, ”Can’t Nobody Hold me Down”, ”It’s all about the benjamins/Been around the world” şi ”Victory”. A colaborat cu Boyz II Men şi Mariah Carey. Fiul lui P Diddy, care e și el rapper și îl cheamă King Combs, a fost rănit într-un accident de mașină.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1