Fiul lui Lionel Richie a fost arestat pe aeroport. A amenințat că detonează o bombă

Lionel Richie

Lionel Richie  are un singur fiu
Lionel Richie e îngrijorat de arestarea fiului său
Foto: Instagram

Fiul lui Lionel Richie, fotomodelul Milo, a fost arestat pe aeroportul Heathrow din Londra. El a susţinut că are o bombă în geantă pe care voia să o detoneze în avion.

Fiul lui Lionel Richie (69 de ani), fotomodelul Milo, a fost arestat sâmbătă dimineaţa pe aeroportul Heathrow din Londra. Miles Brockman Richie, căruia i se spune Milo, în vârstă de 24 de ani, a lovit şi un agent de securitate în timpul incidentului care a avut loc la terminalul 5.

Milo, fiul lui Lionel Richie

Milo, fiul lui Lionel Richie, este fotomodel
Milo, fiul lui Lionel Richie, care este fotomodel, a susţinut că posedă o bombă
Foto: Instagram
Agenţii Scotland Yard au confirmat că un bărbat a fost reţinut pentru că a informat în mod fals că deţine o bombă şi pentru violenţă, dar nu şi că acesta ar fi fiul lui Lionel Richie. Milo este unul dintre cei doi copii ai legendarului cântăreţ Lionel Richie pe care îi arr din căsătoria cu dansatoarea Diane Alexander. Celălalt copil este Sofia Richie, de 20 de ani, care este de asemenea fotomodel. Lionel Richie şi Diane Alexander s-au despărţit când Miles avea opt ani şi Sofia patru. Fotomodelul Miles Brockman Richie, căruia i se spune Milo, a fost arestat sâmbătă pe aeroportul Heathrow din Londra pentru că a susţinut că avea o bombă şi pentru lovirea unui agent de securitate.
Loading...