Fiul lui Johnny Depp și-a scos iubita la plimbare. Ce seamănă cu tatăl lui!

jack_depp

Jack Depp seamănă din ce în ce mai bine cu tatăl lui
Jack se iubește cu o franțuzoaică
Foto: Profimedia

Jack Depp, fiul lui Johnny Depp, și-a scos iubita la plimbare. Este deja un tânăr frumos, care seamănă bine cu tatăl lui.

Jack Depp, fiul lui Johnny Depp, are în prezent vârsta de 18 ani și are deja o iubită pe care recent a scos-o la plimbare. Pe numele complet John Christopher Depp III, tânărul este fiul lui Johnny Depp din relația pe care a avut-o cu artista franceză Vanessa Paradis. Jack se iubește tot cu o franțuzoaică. Este vorba de fotomodelul Camille Jansen, de 20 de ani. Ei au fost surprinși de paparazzi la plimbare în Marea Britanie.

Johnny Depp este grav bolnav de ficat?

EXCLUSIV Fiica lui Johnny Depp, dezmăț fără sutien în București: vin, țigări și pofte dulci

Seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui

Jack Depp s-a născut la 9 aprilie 2002, la Neuilly-sur-Seine. El este al doilea copil al cuplului format din Johnny Depp și Vanessa Paradis, care a durat din 1998 până în 2012. Ei mai au o fiică, Lily-Rose Depp, în vârstă de 21 de ani, care joacă deja în filme. Jack a început să semene din ce în ce mai mult cu celebrul său tată. El este un adolescent foarte discret, spre deosebire de sora lui. Este aproape absent pe rețelele sociale. Se ține departe de mediatizare și paparazzi reușesc să-l pozeze extrem de rar. Jack Depp, fiul lui Johnny Depp, și-a scos iubita la plimbare și cu acest prilej a fost fotografiat de aceștia.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1