Fiul lui Beckham, fotograf personal pentru logodnica fotomodel! Cei doi au început pregătirile de nuntă

brooklyn-si-nicola-2.jpg

brooklyn si nicola
Nicola și Brooklyn sunt mai îndrăgostiți ca oricând
Sursă foto: profimedia

Bat clopote de nuntă în famila Beckham! Cel mai mare dintre copiii fotbalistului britanic David Beckham a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa în urmă cu aproximativ o lună. De atunci, Brooklyn și aleasa inimii sale nu ratează nicio ocazie de a-și afișa iubirea. Fac risipă de gesturi tandre în public și își scriu mesaje duioase, apreciate de mii de admiratori din întreaga lume. De această dată,Brooklyn și-a pus la contribuție viziunea artistică și a imortalizat-o pe logodnică lui în ipostaze sexy.

Brooklyn Beckham și logodnica sa, cu patru ani mai  mare, sunt mai îndrăgostiți ca oricând și nu se feresc să își afișeze sentimentele în mediul online. Fotografiile cu ei doi, dar și mesajele de dragoste nu încetează să apară în fiecare zi pe conturile lor personale de socializare. Brooklyn pare să fie în al nouălea cer de fericire, iar fotomodelul Nicola Peltz apreciază gesturile de afecțiune pe care le primește din partea celui care îi va deveni soț curând.

nicola-peltz.jpg

nicola peltz
Nicola Peltz a moștenit frumesețea de la mama sa
Sursă foto: Instagram

Este un lucru cunoscut faptul că Brooklyn este pasionat de fotografie. Tânărul și-a pus la contribuție talentul pentru a capta frumusețea viitoarei sale soții. Îmbrăcată într-o rochie neagră, minisculă, Nicola a pozat dezinvoltă în fața lui Brooklyn. Rezultatul a fost unul pe măsură, iar instantaneul a fost lăudat de internauți.

Nicola Peltz provine dintr-o familie înstărită

bb-si-nici.jpg

brooklyn beckham
Brookyn și Nicola sunt pregătiți să facă pasul cel mare
Sursă foto: profimedia

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este actriță. Aceasta a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic. Nicola Peltz provine dintr-o familie cel puțin la fel de înstărită. Proaspătă logodnica a lui Brooklyn e fiica unui miliardar american, Nelson Peltz, iar frumusețea a moștenit-o de la mama Claudia Heffner, fost fotomodel.

Loading...

Citește și

  • Fiul cel mare al soților Beckham, Brooklyn, și-a găsit, se pare, aleasa inimii și a decis să o ducă în fața altarului. Deși are doar 21 de ani, Brooklyn Bekcham este pregătit să devină soț cu acte în regulă, iar cum părinții lui i-au dat binecuvântarea, nu mai urmează decât pregătirile de nuntă!

  • brookyn beckham si david beckham

    Brooklyn Beckham (20 de ani) este tânăr, neliniştit şi la un singur pas distanţă de a-şi scoate tatăl din minţi şi a-l supăra teribil. Fiul cel mare al Victoriei Beckham şi al lui David trăieşte o poveste de dragoste de dragoste interzisă cu un fotomodel şi sfidează sfaturile părinţilor săi. Iată care a fost ultima isparavă a fotografului aspirant şi cum a reuşit să îşi dezamăgească din nou părinţii care plătesc sume colosale pentru ca acesta să urmeze o facultate de artă la mii de kilometri departe de casă, tocmai în Statele Unite ale Americii.