Fiica Madonnei a renunțat la sutien! Cum a ieșit Lourdes să se plimbe în New York

fiica-madonna.jpg

Fiica Madonnei, îndrăzneață pe străzile din New York
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Așchia nu sare departe de trunchi! Această zicală a devenit cumva clișeică atunci când vine vorba de Lourdes Leon, fiica Madonnei, care pare că pe zice ce trece adoptă tot mai mult din stilul și nonconformismul celebrei sale mame.

Tânăra a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din New York, într-o ținută casual dar îndrăzneață, în timp ce a ieșit la o gustare cu câțiva amici. Lipsa sutienului din vestimentația lui Lourdes a fost punctul de „atracție”, având în vedere că prin bluza lejeră se puteau observa cu lejeritate sânii acesteia, care erau frumos conturați de modelul hainei. 

profimedia-0541381874.jpg

Lourdes a renunțat la sutien
Foto: Profimedia

Fiica Madonnei, cu sânii la vedere pe stradă

Cu o piele bronzată, tatuajele la vedere și un stil ce n-ai zice că ar fi purtat de o persoană cu posibilitățile ei financiare, fiica Madonnei și-a accesorizat întreaga ținută cu masca de protecție, ce este în continuare impusă și in SUA. Un alt detaliu care a ieșit în evidență este faptul că aceasta a ales să poarte șosete diferite. 

În timpul prânzului cu prietenii, Lourdes a demonstrat din nou că împărtășește principiile și obiceiurile mamei sale și, în momentul în care a ridicat brațele, i s-a putut observa subrațul neepilat. Aceasta, la fel ca și mama ei, preferă să fie „naturală” când vine vorba de părul din jurul axilelor.

profimedia-0541381780.jpg

Fiica Madonnei nu se epilează la subraț
Foto: Profimedia

Prietenii tinerei de 24 de ani nu par însă să o judece pe aceasta pentru deciziile sale, SUA fiind o țară mult mai „deschisă” la orice tip de extravaganță. Lourdes are însă și un obicei pe care nu îl împărtășește cu mama sa, un viciu -fumatul-, fiind adesea fotografiată cu țigara în mână, lucru criticat de Madonna. 

În rest, celebra artistă își lasă fiica să îi calce pe urme și, la cei 61 de ani ai săi, încă nu a renunțat la pozatul sexy.Cântăreața a publicat recent pe Instagram o imagine în care apare fără sutien și în slip, acoperindu-și sânii doar cu mâinile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Loading...