Fiica lui R. Kelly spune totul despre tatăl ei acuzat de abuz sexual: «Este un monstru»

r-kelly-fiica.jpg

Fiica lui R. Kelly i-a adus acuzații dure tatălui ei
Foto Facebook

R. Kelly este acuzat de mai multe femei că le-ar fi abuzat sexual. El a mai fost achitat pentru agresiune sexuală și în trecut, însă în urma unui docmentar realizat cu privire la viața artistului, au ieșit la suprafața multe detalii neștiute despre el. În documentarul realizat, mai multe femei l-au acuzat că le-ar fi abuzat sexual și hărțuit.

R. Kelly a negat vehement toate acuzațiile aduse, indiferent că trecutul defăimător dovedește că el a mai avut de a face cu legea și în trecut, atunci când alte femei au demonstrat în fața judecătorilor că au fost abuzate de celebrul artist care a colaborat în trecut cu Lady Gaga.

Fiica lui R. Kelly, despre acuzațiile aduse tatălui ei

Joann Kelly a făcut o serie de declarații care a șocat o lume întreagă. Deși este tatăl ei cel care este acuzat, ea nu-l apără sub nicio formă, ba, mai mult, ea îl acuză la rândul ei și îl denumește «monstru».

“Monstrul cu care v-ați confruntat cu toții este tatăl meu. Sunt foarte conștientă de cine este și ce face”, a scris tânăra. Ea și R. Kelly nu au mai vorbit de mult timp, din motive pe care încă nu le dezvăluit, însă faptul că ea a mărturisit că știe cine este tatăl ei, este o certitudine a faptului că tatăl ei nu este o persoana morală.

49678876_314630372480669_4626379446430271059_n.jpg

Joann Kelly, fiica lui R. Kelly
Foto Instagram

“Am ales să nu vorbesc despre el pentru a avea o stare emoțională bună”, a mai continuat ea, potrivit știrileprotv.ro. Pentru Joann Kelly, anul 2018 a fost unul foarte dificil deoarece atunci au început sp se afle despre actele de hărțuire ale tatălui ei, lucru care a afectat-o emoțional foarte mult, însă le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături.

“Anul trecut a fost foarte dificil pentru familia mea, dar toată dragostea și sprijinul vostru ne-au ajutat să mergem mai departe”, a încheiat fiica artistului.

R. Kelly este acuzat de mai multe femei de abuz sexual în documentarul «Surviving R. Kelly»

Documentarul care a scos la iveală detalii neștiute despre viața decadentă a artistului se intitulează «Surviving R. Kelly». Artistul în vârstă de 52 ani este acuzat de mai mult de 50 de femei că le-ar fi abuzat sexual, printre ele numărându-se chiar și fosta soție a ui Kelly, dar și o fostă iubită de-a artistului. Procurorii din statul Georgia au deschis o anchetă pentru a verifica detaliile cu privire la acuzațiile aduse artistului.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1