Fiica lui Cindy Crawford, îngrijorător de slabă! Cum a fost pozată Kaia

cindy-crawford-kaia-gerber-vogue-paris-april-2016-cover-photoshoot02.jpg

kaia gerber cindy fiica instagram
Kaia şi Cindy au apărut împreună pe coperta Vogue Paris din aprilie 2016

Are 16 ani şi este frumoasă de pică! Nici nu-i de mirare dacă ne gândim că e fiica celebrei Cindy Crawford. Kaia Gerber păseşte deja pe marile podiumuri de modă din lume şi are shootinguri pe bandă rulantă. Ceea ce atrage atenţia este însă silueta Kaiei, care pare mai degrabă fragilă, decât una de model.

Fiica lui Rande Gerber și a lui Cindy Crawford lucrează, în prezent, ca model, semnând de curând cu agenția de modele din New York, IMG, cea care a reprezentat-o cândva și pe mama sa.

4_68.jpg

kaia gerber cindy fiica instagram
Kaia are deja cont pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste un milion de fani
foto: Instagram

Adolescenta a moştenit trăsăturile perfecte ale mamei sale, dar şi înălţimea de model. Kaia are 1,73 m şi un set de picioare ce par interminabile. La capitolul kilograme, şatena pare uşoară ca un fulg.

Kaia şi-a îngrijorat fanii după ultimele apariţii. Aceştia au început să-i lase mesaje pe contul de Instagram în care o roagă să mănânce.

hepta_3172739.jpg

kaia gerber cindy fiica instagram
Kaia a pozat pe o plajă din Malibu, alături de alte două modele
foto: Hepta

 

Zilele trecute, Kaia şi alte două modele au filmat o reclamă la un parfum pe o plajă din Malibu. Fiica lui Cindy Crawford a purtat o maletă abă şi o pereche de slipi minusculi.  Pe lângă cele două fete, Kaia arăta nesănătos şi mult prea slabă.

Cu toate acestea, marile branduri se bat pe ea, Mai mult, Kaia concurează pentru titlul de Modelul Anului 2017, unde le are ca “rivale” pe Adwoa Aboah,  surorile Gigi și Bella Hadid și Winnie Harlow.

hepta_3172764.jpg

kaia gerber cindy fiica instagram
Kaia este înfiorător de slabă
foto: Hepta

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1