Fiica lui Beyonce, alături de Naomi Campbell, în filmul «Black is King», regizat chiar de mama ei

profimedia-0548268929.jpg

Fiica lui Beyonce, în noul film al artistei
Foto Profimedia

Blue Ivy Carter, fiica lui Beyonce, va apărea în cel mai nou film regizat și produs de mama ei, iar în videoclipul de promovare, aceasta apare alături de actrița Naomi Campbell.

Fiica în vârstă de 8 a celebrei Beyonce nu s-a decis încă dacă să pășească pe urmele mamei sale, însă își arată vocația pentru actorie în filmul «Black is king», regizat și produs chiar de mama ei, în vârstă de 38 de ani. 

Beyonce a lansat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare Blue Ivy Carter, fiica acesteia, costumată în tema filmului, unde apare și Naomi Campbell. 

profimedia-0548268895.jpg

Blue Ivy Carter ar putea juca în filmul regizat de Beyonce
Foto Profimedia

Nu este pentru prima dată când ea apare într-un proiect al mamei sale, însă cu trecerea anilor, Blue Ivy Carter, pare din ce în ce mai atrasă de lumea artistică, înclusiv de cea a celebrei Beyonce. 

profimedia-0548268936.jpg

Foto Profimedia

Apariția fiicei lui Beyonce în film a venit la doar o zi de la relatarea experienței de platou pe care modelul internațional Naomi Campbell a avut-o cu micuța. Ea a fost întrebată dacă a întâlnit-o pe Blue, iar răspunsul a fost pe măsură: «Da, am întâlnit-o! Ea este o fetiță adorabilă, isteață, matură și inteligentă», a spus Naomi. 

profimedia-0548268944.jpg

Naomi Campbell
Foto Profimedia

Beyonce a vorbit despre «Black is king»

„«Black is king» este în sfârșit aici. Sunt entuziasmată de premiera filmului din această seară. Întreg procesul a durat un an, în care am lucrat alături de oameni foarte talentați, atât de regizori, cât și actori din toată lumea pentru a reinterpreta povestea «Regele leu». Povestea descrie prin muzică, imagini și dans cadre naturale și talent nativ. Dar totul a început în curtea casei mele. Speranța mea de la acest proiect este de a schimba mentalitatea globală a cuvântului «Black» (n.r. din engleză- negru), care mereu a reprezentat pentru mine inspirație, dragoste, forță și frumusețe”, a declarat Beyonce la emisiunea «Bună dimineața, America», în urmă cu puțin timp, potrivit elle.com

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1