Femeile din clanul Kardashian au concurenţă serioasă! Demi Rose le eclipsează

untitled.png

foto
Demi Rose a avut aventuri cu Tyga şi Drake, ambii cântăreţi de rap
Foto: Arhivă personală

Demi Rose (22 ani) este o britanică care a devenit cunocută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga şi a fost surpinsă de câteva ori alături de Drake, fostul iubit al Rihannei. Tânără îşi etalează formele în ţinunte foarte provocatoare pentru că Mama Natură nu a fost deloc zgârcită cu atibutele pe care i le-a acordat. Demi Rose emană sex-appeal şi este urmărită de peste 5,3 milioane de fanipe reţelele de socializare.

Demi este foarte mândră de formele sale şi profită de orice ocazie pentru a le etala în rochii mini sau în ţinunte elegante. Este nelipsită de la evenimentele mondene, iar fotoreporterii sunt întotdeaună atenţi la apariţiile sale. Luni seară, 20 noiembrie, Demi Rose a ieşit în oraş în două locuri diferite şi a purtat ţinute distincte, ambele remarcându-se prin croiul îndrăzneţ, potrivit thesun.co.uk. Prima dată, Demi şi-a făcut apariţia la lansarea unei colecţii vestimentare. Pentru acest eveniment a purtat o rochie din mătase, mulată pe corp, care nu acoperea prea multe, având un decolteu foarte adânc. Rochiei albe a asortat o pereche de pantofi crem cu un toc considerabil, iar buzele voluptoase au fost scoase în evidenţă pin alegerea unui ruj de culoarea piersicii.

untitled.png

foto
Demi Rose face furori datorită formelor sale
Foto: Getty

După lansare, Demi s-a îndreptat către un restaurant alături de câteva prietene. Pentru cel de-al doilea eveniment, Demi a optat pentru o rochie aurie, mini, mult mai provocatoare decât prima. Cu siguranţă i-a fost destul de frig, căci nu a avut o jachetă la îndemână. Pantofii crem au fost înlocuiţi cu unii roşii, cu un toc de peste 7cm. A încercat să coboare din taxiul care a adus-o la restaurant păstrând un aer elegant şi ferindu-se să ofere o privelişte nedorită. S-a bucurat de atenţia fotoreporterilor şi a petrecut destul de mult timp pozând pentru aceştia ca şi cum s-ar fi realizar chiar în faţa restaurantului un adevărat pictorial.

untitled.png

foto
Cea de-a doua rochie a fost scurtă, sclipitoare
Foto: Getty

Demi îşi expune adesea posteriorul de invidiat şi, recent, a ţinut să îi mulţumească public lui Kim Kardashian pentru faptul că a contribuit decisv la readucerea femeilor cu forme pe copertele revistelor de modă.

Loading...