Fata lui Michael Jackson e lesbiană! Uite cu cine s-a cuplat!

Paris Jackson Cara Delevingne

 Paris Jackson Cara Delevingne
Paris se ţine de distracţii
Foto: Instagram

Bombă! Paris Jackson, fata lui Michael Jackson, se iubeşte cu o femeie, susţine Radaronline.

Paris Jackson (19 ani), care a devenit deja actriţă, a fost surprinsă ţinându-se de mână cu fotomodelul Cara Delevingne (25 de ani). Cele două se întorceau la hotelul în care erau cazate în Paris după ce au fost la un concert susţinut de un DJ la clubul de noapte Fabric.

Paris Jackson Cara Delevingne

 Paris Jackson Cara Delevingne
Paris Jackson şi Cara Delevingne, surprinse întorcându-se la hotel
Foto: Hepta
Radaronline scrie că bunicii lui Paris, Katherine şi Joe Jackson, părinţii megastarului Michael Jackson, sunt foarte supăraţi după ce au aflat că nepoata lor a devenit lesbiană. Cele două fete s-au întos de la clubul de noapte în jurul orei 5.30.

Paris Jackson a încercat de mai multe ori în trecut să-şi taie venele. În 2013, ea a fost internată de urgenţă din cauza unei tentative de sinucidere. Rămasă fără tată, decedat la 29 iunie 2009, la 50 de ani, Paris e complet debusolată. Michael îi făcea toate poftele şi o ocrotea excesiv. S-a trezit în grija unei bunici, cu care nu e obişnuită şi care e mult mai în vârstă, şi simte că nu o înţelege nimeni. În plus, reapariţia acuzaţiilor de abuzuri sexuale la adresa megastarului şi a zvonurilor că nu ar fi fost tatăl ei natural au tulburat-o îngrozitor.

Loading...