Fac sport 45 de minute zilnic să am silueta asta

15-vedetet-foto1-135-190-jennifer-lopez-1.jpg

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez arată incredibil de bine la vârsta de 49 de ani
Foto: Instagram

Nu îţi vine să crezi că se apropie de 50 de ani! Jennifer Lopez are un trup impecabil. Are abdomenul plat şi tonifiat, deşi a adus pe lume doi copii gemeni. Zilnic merge la sală ca să se menţină.

De 18 luni, de când are o relaţie cu fostul jucător profesionist de baseball, Alex Rodriguez (43 de ani), Jennifer Lopez (49 de ani) a intensificat exerciţiile fizice. Petrece împreună cu iubitul, zilnic, timp de 45 de minute, la sală. Trag de fiare şi se antrenează împreună la diferite aparate de fitness. J.Lo îşi lucrează muşchii dorsali şi fesierii, pentru a-şi întreţine posteriorul faimos, dar face şi exerciţii specifice pentru abdomen şi coapse ca să-şi menţină formele perfecte. 

15-vedetet-foto1-135-190-jennifer-lopez-11.jpg

E mândră de rezultatul eforturilor de la sala de forţă, pentru că arată impecabil la înălţimea de 1,63 m
Foto: Instagram

Alex îi arată fiecare mişcare şi o ajută să facă exerciţiile corect. Pe lângă exerciţiile la sală, Jennifer Lopez îşi păstrează formele apetisante şi pielea catifelată şi cu ajutorul dietei. Mănâncă puţin, nu pune gura pe zahăr, cafea, pâine, alcool, sucuri. Mănâncă fructe, legume, batoane proteice şi suplimente de detoxifiere. 

Diva, cu o avere de 400 de milioane de dolari, este mama gemenilor Max şi Emme, de 10 ani, rezultaţi din căsnicia cu Marc Anthony (50 de ani), care a durat între 2004 şi 2014. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1