EXCLUSIV Cu vaccin anti-COVID şi fără telefoane, lângă Catherine Zeta-Jones. Reguli stricte la filmările pentru „Familia Addams”

1-zetajj_jones_copy.jpg

Catherine Zeta-Jones o interpretează pe Morticia în celebrul serial

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zilele acestea în România au loc, pentru o perioadă destul de lungă, filmările pentru serialul „Familia Addams” în care joacă Catherine Zeta-Jones, Thora Birch sau Luis Guzman, dar şi câţiva români talentaţi printre care şi cunoscutul George Burcea. Click! a aflat câteva detalii despre regulile stricte de la filmările acestei producţii.

Din septembrie au început filmările la cele 8 episoade ale serialului „Familia Addams - Wednesday”, dar numele grele au venit la Bucureşti abia la începutul acestei săptămâni. Catherine Zeta Jones, Thora Birch, Luyanda Unati Lewis Nyawo sau Luis Guzman filmează în mai multe locaţii, atât în Bucureşti, într-o casă veche şi părăsită din centru, dar şi în studiourile de la Buftea, acolo unde s-au realizat decoruri speciale care înfăţişează  camerele înfricoşătoare ale ciudatei familii. 

„Săptămâna aceasta se filmează în Braşov şi prin apropiere, dar echipa este foarte strictă şi nimeni nu are voie să anunţe dinainte unde se va filma ca să nu fie urmăriţi sau fotografiaţi. Nici în Buftea, actorii nu au voie să intre cu telefoane, ca să nu apară detalii de la filmări. Cel mai mare secret se ţine în jurul divei de la Hollywood”, ne-au spus surse din apropierea echipei. 
De asemenea, nimeni nu intră la filmări fără certificat de vaccinare sau test anti-COVID. 

„Oricum toată lumea s-a mirat că o vedetă de calibrul lui Catherine a acceptat să vină în România, când la noi se moare pe capete. Nu vedeţi ce prăpăd e în ţară? Dar probabil că e obişnuită, că şi-n America a fost aşa anul trecut! Toţi sunt testaţi înainte de a intra pe platouri, iar ea oricum intră în contact cu foarte puţină lume. Stă în rulota ei şi iese doar pentru scene”, ni s-a mai spus din culise.

Actorii au ieşit la plimbare şi în Capitală, şi la munte

Dacă starul producţiei, Catherine Zeta-Jones, se ţine departe de ochii publicului, ea ajunge la filmări cu limuzina neagră cu geamuri opace şi nu stă la poveşti cu nimeni, iată că alţi actori hollywoodieni au ieşit la plimbare. 

De exemplu, Luis Guzman s-a pozat pe străzile din Bucureşti cu fanii săi, iar magicianul Victor Dorobanţu, care apare şi el în serial, a făcut pe ghidul pentru actriţa de origine africană Luyanda Unati Lewis Nyawo şi pentru alţi colegi de producţie.  Ei s-au fotografiat la munte, unde au făcut o drumeţie şi au vizitat Castelul Peleş, împreună cu întregul staff al producţiei. Din distribuţie mai fac parte şi alţi actori tineri de la Hollywood precum Thora Birch, Jenna Ortega sau George Farmer.

Familia Addams a pornit de la un desen animat

Serialul Netflix regizat de Tim Burton, ”Familia Addams”, are ca personaj central pe adolescenta Wednesday Addams (Jenna Ortega), care învață la Academia Nevermore.  Actorii principali sunt Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, care joacă celebrele roluri Morticia și Gomez Addams.

Personajele s-au născut în 1938, sub formă de benzi desenate, fiind rodul imaginației lui Charles Addams. De-a lungul timpului au fost făcute mai multe ecranizări, printre care și cea din 1993, în care a jucat Christina Ricci.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5