EXCLUSIV Bran din «Urzeala Tronurilor», asaltat de fani la terasă în Bucureşti

2-3-bd-1.jpg

Actorul britanic de 20 de ani a fost recunoscut de patru tinere aflate la terasă...
Fotografii: Mihai Ionescu

Actorul britanic de 20 de ani, Isaac Hempstead Wright a fost principala atracţie din centrul capitalei României. Îmbrăcat lejer, cu ochelarii pe nas şi căştile în urechi, actorul care l-a interpretat pe Bran Stark în serialul HBO ”Urzeala Tronurilor” a luat masa lângă hotelul unde era cazat, s-a pozat cu patru admiratoare şi apoi şi-a luat mâncare la pachet, să aibă ce ronţăi în camera de hotel. El participă la fimările ”Voyagers”, regizat de Neil Burger.

Isaac Hempstead Wright a crescut pe platourile de filmare de la serialul HBO ”Urzeala Tronurilor”.

2-3-bd-4.jpg

Isaac l-a interpretat pe Bran Stark în ”Urzeala Tronurilor”

El l-a interpretat pe Bran Stark de la vârsta de 11 ani şi a primit două premii ale Sindicatului Actorilor pentru prestaţie. El a ajuns la 25 iunie în România, unde filmează la ecranizarea ”Voyagers” a regizorului Neil Burger, alături de Lily-Rose Depp, Colin Farrell şi Tye Sheridan.

2-3-bd-2.jpg

.. nu a scăpat până nu s-a pozat cu ele

Discret, cuminte şi modest, Isaac a fost surprins zilele trecute la o terasă din centrul Bucureştiului unde a băut o cafea şi a mâncat ceva pe fugă. Chiar dacă a încercat să facă abstracţie de cei din jur, el nu a trecut neobservat şi patru tinere de la o masă alăturată l-au rugat la plecare să facă o poză cu ele.

2-3-bd-3.jpg

Dar și ospătarul a insistat să aibă o amintire cu Isaac

Rolul de fotograf a fost luat chiar de ospătarul care l-a servit şi care, după ce l-a recunoscut, l-a rugat să facă o poză şi cu el. Agitaţia i-a făcut şi pe alţii să capete curaj şi să îl roage să se pozeze şi cu ei.

2-3-bd-5.jpg

În ciuda faptului că are 1,80 metri înălțime și un fizic astenic, Isaac are un apetit extraordinar: și-a luat sendvișuri la pachet și....

A reuşit cu greu să se smulgă din mijlocul fanilor şi a plecat către hotel, dar l-a răzbit din nou foamea. Aşa că s-a oprit să îşi cumpere nişte sendvişuri la pachet.

A venit în România să  filmeze «Voyagers»

Le-a pus într-o sacoşă de hârtie şi s-a strecurat printre maşini către hotel. S-a întâlnit la intrare cu un membru din echipa de filmare care savura o ţigară şi a stat de vorbă cu el preţ de câteva minute. S-a făcut nevăzut apoi în hotel şi nu a mai ieşit decât a doua zi, la primele ore ale dimineţii când a plecat către studiourile din Buftea.

2-3-bd-6.jpg

... cu căștile pe urechi s-a întors la hotel

După succesul din ”Urzeala Tronurilor”, Isaac Hemptead a mai filmate, pentru câteva videoclipuri şi scurt metraje, iar rolul din ”Voyagers” a venit la momentul oportun pentru că nu îi dă peste cap planurile de viitor. El vrea să reia studiile de la Universitatea din Birmingham unde se specializează în neuroştiinţe.

Actorul britanic de 20 de ani, Isaac Hempstead Wright, a venit în Bucureşti pentru a filma ”Voyagers”, în regia lui Neil Burger. Din distribuţie mai fac parte Lily-Rose Melody Depp (20 de ani), Colin Farrell (43 de ani), Tye Sheridan (22 de ani) şi Quintessa Swindell (22 de ani). Filmul SF spune povestea unui grup de 30 de tineri trimişi la bordul unei nave spaţiale în profunzimile Universului pentru a găsi o planetă pe care să o colonizeze. Misiunea însă capătă o întorsătură bizară după ce pasagerii se dezumanizează în timpul călătoriei, iar pericolul din afara navei devine insignifiant faţă de coşmarul din interior. Filmările sunt realizate în mare parte la studiourile din Buftea şi în diferite locaţii din capitala noastră. Programul actorilor este unul extrem de riguros: se trezesc dimineaţa, până în ora 10.00 şi se întorc la hotel după asfinţitul soarelui. Dintre toţi actorii, doar Lily-Rose a angajat un bodyguard, restul preferând să rămână în camerele lor de hotel şi să limiteze la maximum ieşirile în centrul capitalei. 

 

Click! spune

Puhoi de nominalizări pentru cel de al 8-lea sezon al serialului ”Urzeala Tronurilor” la cea de a 71-a ediţie a premiilor Emmy. Serialul-fenomen difuzat de HBO a mai câştigat şi anul trecut marele premiu al galei dedicate programelor americane de televiziune. Anul acesta, ”Urzeala” a strâns 32 de nominalizări. 

 

Lily Rose şi Colin Farell, la taclale

2-3-bd-7.jpg

Colin Farrell și Lily-Rose Depp, la o discuție în fața hotelului

De aproape două săptămâni, capitala României găzduieşte staruri de primă mână din industria cinematografică internaţională. După ce paparazzi Click! au prins-o pe fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose la un pahar, două, de vin pe o terasă şi înfulecând prăjituri libaneze în holul hotelului, fotografii noştri au avut surpriza să dea peste irlandezul Colin Farrell.

2-3-bd-8.jpg

Tânăra de 20 de ani, fără sutien prin Capitală

Actorul de 43 de ani, care are o avere de 80 de milioane de dolari, nu a rezistat tentaţiei şi a mâncat o ”şaorma cu de toate” de la şaormeria ”La Băiatu”, din zona Piaţa Amzei, din Capitală. Fotografii noştri l-au surprins pe Farrell plimbându-se cu o Biblie în mână, ascultând muzică în căşti, dansând şi apoi vorbind la telefon în faţa hotelului. Cei doi s-au şi întâlnit şi au stat la poveşti pe trotuar, în faţa hotelului.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1