Este sau nu Johnny Depp bolnav? Declarațiile prietenilor apropiați ai actorului

johnny_depp_11111111.jpg

Care este starea de sănătate a actorului Johnny Depp
Foto: Instagram

Celebrul actor Johnny Depp și-a pus fanii în alertă, în momentul în care câteva poze ce-l înfățișau, au devenit virale pe internet, fiind vizat aspectul neobișnuit al artistului. Surse din anturajul starului susțin, totuși, că nu este vorba despre vreo problemă de sănătate, actorul simțindu-se bine.

Care sunt motivele pentru care Johnny Depp arată, în pozele respective, atât de slăbit și de bolnăvicios, atunci? Aceasta este întrebarea care îi macină și pe internauți, din momentul apariției imaginilor în cauză, pe rețelele de socializare. Cum fanii îndrăgitului actor au intrat la bănuieli, au urmat serii lungi de teorii, potrivit cărora Johnny ar fi bolnav de cancer, ar fi dependent de droguri sau pur si simplu s-ar pregăti pentru un alt rol „neobișnuit” de-al său. 

Conform presei internaționale însă, apropiații lui Johnny au răspuns imediat acestor speculații, susținând pentru publicația Daily Mail că artistul „se simte bine” și că este în afara oricărui pericol. Actorul, în vârstă de 54 de ani, nu a comentat însă imaginile care au făcut atât de multă vâlvă pe internet. 

johnny_depp_1_0.jpg

Una dintre pozele în cauză, publicată de o fană de-a lui Johnny, pe Instagram
Foto: Instagram

Scenariile potrivit cărora Johnny Depp ar fi grav bolnav sau ar abuza de substanțe ilegale au venit la scurt timp după ce actorul, fiind într-un turneu prin Europa cu trupa sa, „The Hollywood Vampires”, a pozat după terminarea spectacolelor, alături de fani. În imaginile făcute la hotelul Four Seasons din Sankt Petersburg, Rusia, unde acesta a susţinut un concert, Johnny Depp părea de nerecunoscut, fiind foarte slăbit, palid și cu capul și barba rase. După ce pozele au fost ulterior publicate de către fani, pe site-urile de socializare, admiratorii lui Johnny și-au manifestat imediat îngrijorarea, cu privire la aspectul neobișnuit al starului. 

johnny_depp_transcendence.jpg

Johnny Depp, schimbându-se drastic pentru filmul Transcendence (2014)
Foto: Instagram

Nu se știe încă dacă noua sa înfățișare ar putea avea legătură cu pregătirea acestuia pentru un nou rol, deși, în trecut, Johnny a mai făcut schimbări de „look”, pentru a intra în pielea personajului pe care urma să îl interpreteze, în filme cunoscute precum „Pirații din Caraibe” sau „Edward Mâini-de-foarfecă”.

Admiratorii acestuia nu au exclus nici această posibilitate, sugerând că actorul s-ar putea pregăti pentru rolul său din „Fantastic Beasts 2”, care face parte din continuarea seriilor Harry Potter. Alte persoane sunt de părere că Johnny pare schimbat pentru simplul fapt că a renunțat la barbă şi mustaţă, look-ul care acesta ne-a obișnuit, de-a lungul timpului. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și