Emoționant! Regretata Amy Winehouse revine pe scenă sub formă de hologramă

amy-winehouse-concert-2004.jpg

amy winehouse concert 2004
Regretata Amy Winehouse revine pe scenă sub formă de hologramă
Foto: Guliver/ Getty Images

Fanii lui Amy Winehouse au un motiv de bucurie. Regretata cântăreaţă revine pe scenă sub formă de hologramă. Artista britanică s-a stins la doar 27 de ani, în urma unei supradoze. Show-ul ar urma să debuteze în 2019, iar banii proveniţi din vânzarea biletelor vor ajunge la fundaţia cântăreţei.

Amy Winehouse revine pe scenă sub formă de hologramă

Mitch, tatăl lui Amy Winehouse, şi-a dat acordul şi spune că nu doar fanii vor fi încântaţi de “revenirea” artistei pe scenă. “Va fi extraordinar pentru Amy să îşi vadă fanii printr-o hologramă şi un mod incredibil de a strânge bani pentru fundaţia noastră”, a declarat acesta potrivit Reuters. După moartea artistei, familia a înfiinţat o fundaţie care vine în sprijinul celor care se luptă cu dependenţa de alcool şi droguri.

Show-ul ar urma să debuteze în 2019, iar producătorii se gândesc să organizeze concertul în toată lumea, timp de trei ani. Holograma lui Amy va fi proiectată pe scenă şi va “cânta” alături de o formaţie.

Talentata Amy Winehouse, dependentă de alcool şi droguri

Cântăreaţa de 27 de ani a fost găsită moartă în iulie 2011, în luxoasa ei casă din centrul Londrei. Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul, iar poliţia a confirmat , în scurt timp, moartea vedetei. Trupul neînsufleţit al lui Amy Winehouse a fost ridicat de legişti pentru efectuarea autopsiei. Culmea, tatăl vedetei se afla în avion, iar despre teribila veste a auzit în momentul în care a ajuns în SUA. Amy şi-a preparat un "cocktail" letal de cocaină, ecstasy şi ketamină. Ea era devastată din cauză că iubitul ei, Reg Traviss, o părăsise.

Amy Winehouse a fost prima cântăreaţă din Regatul Unit, care a câştigat cinci premii Grammy.

loading...
Loading...

Citește și