Emma Watson a lansat un număr de telefon pentru femeile victime ale hărţuirii sexuale

emma-watson-1.jpg

emma watson
Emma Watson a donat un milion de lire sterline pentru a sprijini un fond de ajutorare a victimelor hărţuirii sexuale

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Emma Watson, o susţinătoare a drepturilor femeilor, a lansat un număr de urgenţă pentru cele care suferă de hărţuire sexuală la locul de muncă. Un serviciu gratuit care a fost finanţat chiar de actriţa în vârstă de 29 de ani, membră a mişcării Time's Up Marea Britanie, potrvit publicaţiei britanice The Guardian.

Este o iniţiativă importantă pentru Regatul Unit, unde una din două femei afirmă că a fost deja victima hărţuirii sexuale, potrivit unui studiu făcut de organizaţia Trade Union Congress. "Avem impresia că oamenii îşi dau seama de amploarea problemei şi sunt încrezătoare că lucrurile se schimbă, şi cu siguranţă vom începe să observăm un nou climat de prevenţie şi responsabilitate în privinţa acestui subiect grav", a mărturisit actriţa din "Harry Potter".

Acest număr, pentru început accesibil în Anglia şi în Ţara Galilor este gestionat de Rosa, organizaţie caritabilă care lucrează pentru bunăstarea femeilor şi fetelor britanice. Apelând acest număr, victimele vor putea fi ascultate, dar şi sfătuite, cu privire la diferitele demersuri de urmat, de către membrii asociaţiei Rights of Woman. 

"Vă veţi aminti care vă sunt drepturile, cum le puteţi utiliza şi alegerile care vi se oferă, acesta fiind un lucru vital dacă vrem să creăm un mediu de muncă sănătos pentru toată lumea", a explicat Emma Watson. "Înfiinţarea acestei linii telefonice este un pas incredibil înainte pentru susţinerea tuturor femeilor, acolo unde lucrează", a completat cea care interpretează rolul lui Hermione Granger în seria Harry Potter.

Emma Watson şi-a făcut un tatuaj în numele mişcării Time's Up

emma-watson

tatuaj emma watson
Emma Watson şi-a făcut un tatuaj în numele mişcării Time's Up
Foto: GettyImages

Actrița britanică Emma Watson și-a făcut un tatuaj cu numele mişcării Time's Up. La petrecerea organizată după cea de-a 90-a Gală a Premiilor Academiei, Vanity Fair Oscar Party, vedeta din ”The Beauty And The Beast", a fost fotografiată într-o rochie neagră, fără mâneci, iar pe antebrațul drept a putut fi observat un tatuaj cu numele mișcării Time’s Up. În plus, în anul 2018, ea a făcut o donaţie de un milion de lire sterline pentru a contribui la înfiinţarea unui fond prin care se poate acorda asistenţă victimelor hărţuiirii sexuale.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5