Emma Thompson e mândră de ”copilul soldat” pe care l-a adoptat

Emma Thompson copii

Emma Thompson mai are o fiică născută de ea
Emma Thompson cu soțul și cei doi copii
Citeste tot despre: 

Actrița Emma Thompson este mândră de ”copilul soldat” pe care l-a adoptat. L-a cunoscut în 2003, pe stradă, în Trafalgar Square, l-a invitat acasă de Crăciun și la scurt timp după aceea l-a adoptat.

Actrița Emma Thompson (61 de ani) este mândră de ”copilul soldat” originar din Rwanda pe care l-a adoptat împreună cu soțul său, Greg Wise, de 54 de ani. Tindyebwa Agaba Wise, căruia îi spun Tindy, are în prezent 33 de ani. El a povestit ororile inimaginabile din țara sa natală. Vedeta i-a dat o nouă viață, mai ceva ca în filme. Iar el se dovedește un om extraordinar, care acum ajută oamenii, la rândul lui, în zonele de război de pe glob. Tindyebwa Agaba Wise a învățat foarte bine, a terminat universitatea și o uimește cu frumusețea caracterului său pe celebra mamă adoptivă.

Actrița Emma Thompson, goală la 56 de ani. Reacția soțului, incredibilă

Ce burtică dizgrațioasă! Uite cine a comis-o pe covorul roșu

Mai are o fiică, Gaia

Emma Thompson este cunoscută pentru activismul ei, vocea actriței făcându-se auzită în domeniul drepturilor omului și al protecției mediului. Actrița, celebră pentru rolurile impresionante din ”Rămășițele zilei”, ”În numele tatălui” sau ”Rațiune și simțire”, l-a cunoscut Greg Wise, cel care avea să-i devină cel de-al doilea soț, într-o perioadă foarte dificilă, în care se confrunta cu o depresie profundă după divorț. Emma Thompson a recunoscut, după câțiva ani, că această întâlnire a salvat-o. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare la pelicula ”Rațiune și simțire”. Cei doi au o fiică, Gaia (16 ani), născută după un procedeu de fertilizare in vitro, în afara fiului adoptiv. Emma Thompson e mândră de ”copilul soldat” pe care l-a adoptat.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1