Elton John și-a făcut propriul suc de mere și vrea să îl vândă. Ce alte staruri s-au îmbogățit din băuturi

elton_john_a_lansat_un_suc_de_mere.jpg

Elton John s-a făcut producător de suc de mere la 73 de ani
Elton John s-a făcut producător de suc de mere la 73 de ani
Foto: Click!

Sir Elton John vrea să dea lovitura în plină pandemie. Obligat să își amâne turneul mondial de retragere, Elton John și soțul lui David Furnish s-au pus pe făcut bani din băuturi fără alcool. Ei au o livadă pe domeniul lor din Regatul Unit și au profitat de recolta bogată de mere pentru a lansa propriul lor suc de mere numit Woodside.

Elton John, în vârstă de 73 de ani, s-a făcut producător de suc de mere. Cântărețul britanic urmează pașii făcuți deja de Kylie Minogue, George Clooney și Brad și Angelina și își produce propria băutură. Numai că el a ales să nu conțină alcool. Conform Daily Mirror, Elton John și soțul lui David Furnish au ales ca materia primă a sucului Woodside să provină din livada aflată în Vechiul Windsor, pe domeniul lor din Berkshire, Anglia.

Elton John are o avere de 500 de milioane de dolari

Elton John are o avere de 500 de milioane de dolari și a fost nevoit să încheie șirul de concerte internaționale din cadrul turneului său de retragere din cauza pandemiei. Înainte ca omenirea să fie lovită de COVID-19, el a trebuit să anuleze câteva spectacole în Noua Zeelandă din cauza unei pneumonii severe. Dar când s-a refăcut, autoritățile din întreaga lume interziseseră deja aglomerările sociale. Și toate spectacolele au fost anulate până la o dată incertă.

Sucul de mere inventat de Elton John, gustat de vedete

Elton John s-a făcut producător de suc de mere. Însă înainte de a lansa produsul Woodside pe piață el a apelat la prietenii lui din lumea showbiz-ului pentru a verifica dacă gustul sucului este suficient de bun pentru a da lovitura. Elizabeth Hurley și Victoria Beckham au fost onorate să guste sucul produs de Elton John. Ideea de a lansa sucul de mere i-a venit în iuie, când Elton John a sărbătorit 30 de ani de când nu a mai pus gura pe alcool.

Citește și:

VIDEO Elton John a părăsit scena în lacrimi, după ce și-a anunțat fanii că nu mai poate cânta. De ce boală a anunțat că suferă

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare! A supravieţuit drogurilor: "Mă găseau pe jos, cu spasme"

Elton John: ”Sucul ăsta m-a scăpat de droguri și alcool”

Elton John, în vârstă de 73 de ani s-a făcut producător de suc de mere dintr-un singur motiv. Nu pentru că ar duce lipsă de bani, ci pentru că vrea să îi ajute și pe alții care au probleme cu alcoolul și drogurile. ”Am muncit din greu să devin om din nou, după ce am băut alcool ca un dement și m-am drogat. Am avut nevoie de 1.200 de întâlniri de-a lungul a trei ani în care am ascultat și nu am zis nimic pentru a mă repara. A trebuit să ascult sfaturile oamenilor din jurul meu și să le pun în aplicare chiar dacă nu îmi convenea. Sucul ăsta de mere m-a scăpat de droguri și alcool”, a declarat cântărețul. Elton John vrea să fie un exemplu pentru fiii lui Zachary și Elijah, de 7 ani și să fie un partener cât mai bun pentru soțul lui David Furnish.

Ce alte vedete au lansat băuturi?

Kylie Minogue și-a lansat colecția de vinuri ”rose” în plină pandemie, fiind ultima dintre vedetele care se lansează într-un alt domeniu decât cel care le-a consacrat. Vinurile ei se vând în sticle de 750 ml la prețuri de 7 și respectiv 14 lire sterline. George Clooney s-a îmbogățit cu tequila Casamigos pe care a lansat-o în 2013 împreună cu soțul lui Cindy Crawford, Rande Gerber. A vândut brandul și a încasat 239 de milioane de dolari, urmând ca în următorii ani să mai încaseze de la Drageo încă 120 de milioane de dolari. La fel au dat lovitura și Brad Pitt și Angelina Jolie cu vinul lor, produs în podgoriile din Miraval, sudul Franței. Vinul se vinde de mai bine de cinci ani și a adus încasări peste 85 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și