Elton John, pierderi de 75 de milioane de dolari

Elton John

Elton John are o avere de 500 milioane de dolari
Starul a anulat 45 de concerte
Foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Celebrul cântăreț Elton John a înregistrat pierderi de 75 de milioane de dolari din cauza pandemiei. Starul a trebuit să anuleze numeroase concerte de teama infectării cu virusul COVID-19.

Celebrul cântăreț Elton John (73 de ani) a fost forțat să ia decizii grele pentru a economisi bani după ce a înregistrat pierderi de 75 de milioane de dolari din cauza virusului COVID-19. Starul a trebuit să anuleze numeroase date de concerte din noul și ultimul lui turneu, început în 2018. Pentru el, ca și pentru alte vedete din lumea muzicii și a spectacolului, criza sanitară provocată de coronavirus a fost o adevărată catastrofă. Elton a început turneul Farewell Yellow Brick Road Tour la 8 septembrie 2018, după care a fost constrâns să anuleze peste 45 de concerte. Din această cauză, a pierdut uriașa sumă de 75 de milioane de dolari. Ceea ce trebuia să fie ultimul său turneu s-a transformat într-un dezastru financiar. Chiar dacă unele concerte au putut să fie reprogramate, pierderile nu vor mai putea să fie acoperite.

Elton, obligat să ia măsuri drastice

Aniversarea de 70 de ani a lui Elton John, o adevărată gală cu celebrități

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare! A supravieţuit drogurilor: "Mă găseau pe jos, cu spasme"

Din cauza grelelor pierderi financiare, cântărețul Elton John a fost obligat să ia măsuri drastice. Astfel, el a trebuit să renunțe la doi membri importanți din trupa sa: chitaristul Davey Johnstone și bateristul Nigel Olsson. Superstarul britanic are mare grijă în privința conturilor sale din bancă. Asta deși, are o avere de 500 de milioane de dolari. În plus, colaborările pe care le are, cum ar fi cel de pe ultimul album al cântăreței Lady Gaga, îi vor aduce câștiguri frumoase. Așa că are posibilități să recupereze din pierderi. Celebrul cântăreț Elton John a înregistrat pierderi de 75 de milioane de dolari din cauza crizei sanitare provocată de coronavirus.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1