Elton John, atac furios la adresa agenților de pază: «Cretini! Nu tratați fetele așa!»

gettyimages-1191036968-594x594.jpg

Elton John, atac la adresa agenților săi de pază
Foto: Getty

Muzicianul Elton John a avut o izbucnire agresivă la adresa agenţilor de pază de la concertul său din Perth, după ce aceștia ar fi fost puțin cam „nepoliticoși” cu unul dintre fanii artistului prezenți la spectacol.

Sir Elton John a avut o ieşire nervoasă în timpul concertului său de adio, susţinut duminică seară, în Perth, criticând și adresând injurii membrilor care s-au ocupat de securitatea show-ului. Se pare că agenții de pază escortau o spectatoare a concertului în afara stadionului, din motive necunoscute, moment în care cântărețul i-a observat și a decis să îi apostrofeze imediat. 

Elton John, ieșire nervoasă pe scenă 

El le-a adresat injurii şi le-a cerut să o lase pe femeie să revină la locul ei, explicându-le acestora că „nu așa trebuie să se comporte cu o fată”. „Cretini, amândoi, cretini. Nu trataţi fetele aşa. Lăsaţi-o în pace, rahaţilor!”, le-a strigat Elton John agenților de securitate. 

Întreg momentul a fost filmat de unul dintre fanii prezenți la eveniment și publicat ulterior pe rețelele de socializare. Un jurnalist prezent la fața locului a scris că muzicianul s-a scuzat după izbucnirea avută. „Era atât de nervos. A spus că nu suportă violenţa la adresa femeilor şi că are ceva de spus. A cântat următorul cântec şi s-a scuzat imediat, dar a spus că este ceva la care ţine cu adevărat”, a scris Louise Momber, prezentatoare a Channel 9.

gettyimages-1191036314-594x594.jpg

Elton John a avut un moment de furie pe scenă, în timpul concertului său de adio
Foto: Getty

Spectatorii au fost suprinşi de răbufnirea artistului, dar l-au aprobat cu aplauze și urale. Elton John a mai avut o astfel de răbufnire în 2018. Atunci a ieşit furios de pe scenă în semn de protest faţă de un fan care l-a atins în timp ce concerta, potrivit Daily Mail. De asemenea, în 2015, i-a comparat pe agenții de securitate ai unei locații unde a susținut un spectacol cu Hitler, din cauza modului agresiv în care au făcut față mulțimii de oameni prezenți la eveniment. 

**Warning - Explicit**

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși a suferit mult din cauza mariajului său nefericit și presărat cu adulter de Prințul Charles, Prințesa Diana avea charm și era curtată de mult bărbați celebri și influenți. În cartea sa autobiografică, marele Elton John, prieten de altfel cu regretata Lady Di, a povestit cum în casa lui, în timpul unei petreceri, doi amici de-ai lui, actori, au fost la un pas să se răfuiască pentru atenția și grațiile Prințesei Inimilor, în perioada în care aceasta era separată de Charles.

  • elton john

    Sir Elton John, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din lume. Cu milioane de albume vândute pe mapamond şi o carieră care se întinde pe mai bine de 50 de ani, Elton John este o emblemă şi un model pentru colegii de breaslă mai tineri. Ajuns la vârsta de 72 de ani, Elton John a lăsat la o parte hobby-urile mai puţin ortodoxe, care în tinereţe i-au pus viaţa în pericol şi se concentrează asupra familiei sale şi a ultimilor ani pe care îi petrece pe scenă, căci recent a anunţat că se gândeşte serios să se retragă din lumina reflectoarelor.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1