Eliza G a câştigat marele trofeu Cerbul de Aur 2019

castigatoare_cerbul-de-aur-2019-concurenti-3194.jpg

Eliza G este marea câştigătoare a celei de-a XIX-a ediţii a Cerbului de Aur şi a premiului de 25.000 de euro

Juriul a decis în această seară laureaţii Festivalului Cerbul de Aur 2019. Marele Trofeu ajunge în Italia. Premiul a fost înmânat de Valer-Daniel Breaz, Ministrul Culturii și Identității Naționale.

Eliza G este marea câştigătoare a celei de-a XIX-a ediţii a Cerbului de Aur şi a premiului de 25.000 de euro. Artista a interpretat, în concurs, piesele „Creioane colorate” (Feli) și „Altro che favole”.

“Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc Trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română”, a declarat artista Eliza G, vizibil emoționată.

Alături de câștigătorul Marelui Trofeu, Festivalul și-a aflat și ceilalți laureați:

Premiul I – Sara De Blue, din Austria, premiu înmânat de Loredana Groza, membru al Juriului și Vasile Șirli, președintele Juriului;

Premiul II – Ralfs Eilands, din Letonia, premiu înmânat de Ricky Dandel, membriu al Juriului;

Premiul III – Monika Marija, din Lituania, premiu înmânat de Viktor Lazlo, membru al Juriului;

Premiul special al publicului – Florin Răduţă, România, premiu înmânat de George Scripcaru, primarul Braşovului;

Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti – Alfie Arcuri, din Australia, premiu acordat de Doina Gradea, Preşedinte-Director General SRTv şi Georgică Severin, Preşedinte-Director General al SRR.

Premiul Presei acreditate la Festival – Syuzanna Melqonyan, din Armenia, premiu înmânat de Adrian Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov;

La ediţia din acest an, juriul a fost format din: Loredana Groza (cântăreaţă), Ricky Dandel (artist), Viktor Lazlo (cântăreață), Erminio Sinni (cântăreț, compozitor) şi preşedintele juriului Vasile Şirli (compozitor, producător muzical).

 

Invitatul Serii de Gală a fost starul irlandez Ronan Keating, care a electrizat publicul din Piaţa Sfatului. Show-ul a fost deschis de artiştii din celebrul musical “We will rock you”, cu hituri din repertoriul trupei Queen, iar Corina Chiriac a fost protagonista unui moment creat special pentru a marca 40 de ani de la prima emisiune color a Televiziunii Române.

Artista francezo-belgiană Viktor Lazlo a susţinut un micro-recital tulburător, alături de violonista Khalil Chahine, fiica chitaristului Analuna Chahine.

Loading...

Citește și

  • Celebrul cântăreț irlandez Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone a susținut un concert de zile mari la Brașov pe scena Festivalului «Cerbul de Aur». El a mărturisit în timpul recitalului său de sâmbătă seară că a tras o sperietura de moarte atunci când a venit la Brașov.

  • cerbul de aur

    Cea de-a 19-a ediţie a cunoscutului festival Cerbul de Aur va avea loc începând de joi, 22 august, până duminică, în Piaţa Sfatului din Braşov. În serile de spectacol numeroşi artişti, atât din ţară, cât şi din străinătate, vor susţine recitaluri de excepţie. Printre cei care sunt aşteptaţi să încânte publicul de numără Ronan Keating, Emeli Sande, dar şi proaspătul tătic Ştefan Bănică Junior. Nici cântăreţii de peste Prut, atât de apreciaţi în România nu vor lipsi, căci Irina Rimes va urca la rândul său pe scena festivalului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1