Ele sunt vedetele care au strălucit la Globurile de Aur

Halle Berry

Halle Berry, cel mai bine îmbrăcată la Globurile de Aur
Halle Berry a strălucit într-o rochie marca Zuhair Murad Couture şi pantofi Loriblu
Foto: GuliverGetty Images

Halle Berry, Lady Gaga, Penelope Cruz, Nicole Kidman şi Julia Roberts sunt vedetele care au strălucit la Globurile de Aur

Actriţele Halle Berry, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Julia Roberts şi cântăreaţa Lady Gaga sunt vedetele care au strălucit la Globurile de Aur. Halle Berry (52 de ani) a fost desemnată de critici şi de public actriţa cu cea mai frumoasă ţinută la gala din 2019 a Globurilor de aur, care a avut loc duminică, 7 ianuarie, în Beverly Hills. Ea a strălucit într-o rochie marca Zuhair Murad Couture şi pantofi Loriblu. Vedeta a arătat la fel de sexy ca întotdeauna în rochia vişinie cu decolteu şi spărturi îndrăzneaţe ce îi lăsau sânii şi picioarele la vedere.

h_54879258.jpg

penelope cruz globurile de aur 2019
Penelope Cruz a strălucit la Globurile de aur
Foto: EPA

 

Actriţa Penelope Cruz (44 de ani) a avut şi ea o ţinută sexy, foarte elegantă, realizată de Chanel cu bijuterii Atelier Swarovski şi pantofi Jimmy Choo. Însă cel mai şocant s-a prezentat, ca de obicei, cântăreaţa Lady Gaga (32 de ani) într-o rochie bleu Atelier Versace, asortată cu părul bleu, pantofi Brian Atwood şi un colier Tiffany&Co de 5 milioane de dolari. Nicole Kidman (51 de ani) s-a remarcat şi ea într-o rochie Michael Kors, cu ceas Omega, cercei Harry Winston şi brăţară Moyna.

h_54879436.jpg

lady gaga globurile de aur 2019
Lady Gaga a părut o Cenușăreasă modernă
Foto: EPA

În topul vedetelor cel mai bine îmbrăcate a intrat şi Julia Roberts (51 de ani), cu o rochie sofisticată, combinată cu pantaloni, marca Maticevski.

Surpriza ediţiei din acesta an a fost că marele favorit, filmul „A Star Is Born”, în care Bradley Cooper face pereche cu Lady Gaga, nu a luat decât premiul pentru cel mai bun cântec.

 • Amy Adams
  foto: GettyImages
 • Catherine Zeta Jones
  foto: GettyImages
 • Halle Berry
  foto: GettyImages
 • Irina Shayk şi Bradley Cooper
  foto: GettyImages
 • Lady Gaga
  foto: GettyImages
 • Lady Gaga
  foto: GettyImages
 • Penelope Cruz
  foto: GettyImages
 • Maximize

1/7

Cu toate acestea, diva a plâns de emoţie când a primit trofeul. Marele câştigător a fost filmul „Bohemian Rhapsody”, care prezintă viaţa lui Freddie Mercury, şi cel care l-a întruchipat pe starul decedat, Rami Malek.

h_54878872.jpg

nicole kidman
Nicole Kidman
Foto: EPA

 

Michael Douglas a dedicat premiul legendarului său tată, Kirk Douglas, de 102 ani. Celebrul actor, de 74 de ani, a ţinut să mulţumească Asociaţiei de presă străină de la Hollywood, care acordă Globurile de Aur din 1944, în discursul de acceptare a premiului pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune-muzical sau comedie: “De 45 de ani, m-aţi surprins tratându-mă aşa de bine”.

Halle Berry, Lady Gaga, Penelope Cruz, Nicole Kidman şi Julia Roberts sunt vedetele care au avul ţinutele cele mai frumoase la Globurile de Aur.

h_54878930.jpg

julia roberts globurile de aur 2019
Julia Roberts
Foto: EPA
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1