Ed Sheeran s-a făcut prof de muzică pentru școlarii închiși în casă din cauza epidemiei. Ce îi învață artistul britanic?

ed_sheeran_chitara.jpg

Ed Sheeran dă meditații de acasă copiilor care vor să învețe să cânte la chitară
Ed Sheeran dă meditații de acasă copiilor care vor să învețe să cânte la chitară
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Roșcovanul Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, savurează din plin izolarea în casă cauzată de epidemia de COVID-19 care a făcut peste 32.000 de victime și a îmbolnăvit peste 223.000 de britanici. El s-a retras de opt săptămâni împreună cu soția lui Cherry Seaborn, de 27 de ani, la moșia lor din Suffolk, evaluată la 4,5 milioane de dolari. Își petrece timpul predând lecții de muzică elevilor aflați în vacanță impusă până la 1 iunie și dând de mâncare la găini și robotind în grădina de zarzavat.

Ed Sheeran profită din plin de criza epidemiologică de la nivel mondial. El s-a retras împreună cu soția lui Cherry Seaborn, de 27 de ani, pe care o iubește încă din anii de liceu, la moșia lor din Suffolk, Marea Britanie. În timpul liber este stă pe contul lui de pe diferite rețele de socializare și predă lecții de muzică școlarilor. Sheeran îi învață pe micuți să îi cânte la ”chitara rece” piesele. Cu multă răbdare și extrem de glumeț el le explică elevilor cum să țină degetele pe corzi, cum să dea cu pana pentru a obține sunetul preferat și face pauze alături de ei atunci când micuții îl anunță că îi dor degețelele. Cântărețul de 29 de ani care are o avere de peste 200 de milioane s-a apucat să renoveze casa de oaspeți, să planteze porumb și năsturel pe tarlaua de aproape trei hectare pe care o deține și să muncească în grădina de zarzavaturi de lângă casă.

Citește și:

EXCLUSIV Ed Sheeran a mâncat fasole cu ciolan şi mici în România. A stat 4 zile la Snagov şi s-a distrat copios

Locul secret în care s-a cazat Ed Sheeran. În ce oază de linişte se odihneşte după concert

Ed Sheeran s-a făcut agricultor cu normă întreagă pe perioada carantinei

Ed Sheeran, cantautorul piesei ”Shape of You”, s-a îndrăgostit de viața la țară. Cât e ziua de lungă stă în grădina de zarzavaturi și are grijă de roșii, vinete, ardei, ceapă, fasole și de tufele de zmeură și respectiv de căpșuni. Seara, când îl apucă inspirația se așază la pian și începe să se joace cu claviatura amintindu-și de cotcodăcitul găinilor pe care le crește în curte.

Ed Sheeran se bucură din plin de pauza binevenită după un an greu

După doi ani epuizanți de turneu internațional, Sheeran are timp și pentru el. Roșcovanul anunțase anul trecut că intenționează să ia o pauză pentru a se dedica familiei. Așa că epidemia COVID-19 i-a oferit răgazul mult așteptat. Marea Britanie a înregistrat un bilanț catastrofal de la declanșarea crizei COVID-19, înregistrând peste 55.000 de contaminări și peste 6.100 de decese. Însă până când se încheie criza, Sheeran vrea să își mai cumpere niște capre și niște oi, să construiască o capelă pe proprietatea lui, să termine casa de oaspeți, să își amenajeze în câmp un heleșteu în care să se scalde și să își facă în pivniță un studio de înregistrări. A pregătit pentru asta un buget de peste 1,2 milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1