Ea e primul model transsexual de la Victoria's Secret! A fost angajată cu scandal

valentina-sampaio-victorias-secret.jpg

Valentina Sampaio
Valentina Sampaio are 22 de ani și este o față deja cunoscută în industria modei
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Valentina Sampaio (22 de ani) a făcut istorie după ce a devenit primul model transsexual de la Victoria's Secret. Noul „îngeraș” a întâmpinat probleme încă de la început. Directorul companiei americane de lenjerie intimă s-a opus vehement și a făcut o serie de declarații controversate anul trecut, ca mai apoi să își dea demisia, după angajarea braziliencei.

„Ar trebui să avem transsexuali în show? Nu. Eu nu cred că ar trebui să avem. De ce nu? Pentru că acest show este o fantezie. Este un program de 42 de minute de divertisment special”, a declarat Ed Razek pentru Vogue. El a demisionat din fucție la câteva zile după anunțul angajarăii modelului transsexual. Nu este pentru prima oară când Valentina Sampaio face istorie. În 2017, ea a apărut pe coperta celebrei reviste de modă Vogue. Modelul va fi prezent acum în noile cataloage ale colecției Pink, pe care Victoria's Secret o lansează la mijlocul unii august. 

„Nimic nu o deosebeşte de Gisele, Daria, Edie sau Anna, cu excepţia unui mic detaliu: Valentina, noua 'femme fatale', s-a născut băiat. Un detaliu pe care nu am dori să-l subliniem, deoarece este un accident în viaţa acestor femei, pe care ele şi-ar dori să-l uite”, a declarat redactorul-șef al revistei Vogue Paris, Emmanuelle Alt, potrivit Digi4.

Părinții au dus-o la psiholog când avea 8 ani

valentina-sampaio2.jpg

Valentina Sampaio
Valentina Sampaio a făcut istorie în industria modei
Foto: Instagram

 

Valentina Sampaio nu a avut o copilărie ușoară. Când le-a spus părinților că are o altă idenditate sexuală decât cea primită la naștere, aceștia s-au panicat și au dus-o la psiholog, pentru că nu înțelegeau ce are. Și în industria modei s-a lovit de astfel de prejudecăți, însă nu s-a lăsat doborâtă, iar acum a devenit un model de succes și fața multor campanii celebre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on

 

 

Citește și

10 lucruri neștiute despre viața fetelor de la Victoria’s Secret

Cele mai sexy imagini cu ”îngerii” de la Victoria’s Secret

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1