E regina supremă a modei! Naomi Campbell, apariţii memorabile la Cannes

spl1697295_044.jpg

naomi campbell supermodel sexy cannes
Naomi Campbell arată fenomenal la 47 de ani
Foto: Guliver/Splashnews

Naomi Campbell este neschimbată de 20 de ani. Cea supranumită “diva de abanos” va împlini luna aceasta 48 de ani şi arată senzaţional. Drept dovadă stau fotografiile cu apariţiile fabuloase ale mulatrei, la Cannes.

Ca-n fiecare an, Naomi, care este amdasadoare pentru organizația “Save the Children” (n. red Salvaţi Copiii), organizează evenimentului caritabil Fashion For Relief, la Cannes.

 

hepta_3582252.jpg

naomi campbell supermodel sexy cannes
Topmodelul a purtat o rochie mulată, fără sutien
foto: Hepta
 

Topmodelul şi-a făcut apariţia sâmbătă pe Croazetă şi a fost fotografiată pe pontonul unui hotel de lux într-o rochie mini. Nu la picioarele interminabile s-au holbat toţi, ci la sânii perfecţi care se zăreau obraznic prin rochia mulată, semnată de designerul Alaia Azzedine.

hepta_3587188.jpg

naomi campbell supermodel sexy cannes
Naomi a defilat la Fashion for Relief
foto: Hepta

 

Şi n-a fost prima dată când topmodelul şi-a lăsat sutienul acasă şi şi-a etalat sânii fermi. Mulatra a urcat pe podiumul de la Fashion For Relief  într-o ţinută super sexy. Naomi a purtat o rochie plasă, cu aplicaţii aurii, care i-a pus în valoare trupul de zeiţă.

spl1697295_044_2.jpg

naomi campbell supermodel sexy cannes
Cu această ţinută, Naomi şi-a pus în valoare trupul de zeiţă
Foto: Guliver/Splashnews

 

Şi la petrecerea care a avut loc la Aeroportul Cannes Mandelieu, topmodelul a avut o rochie albă şi un decolteu de nota zece.

hepta_3587090.jpg

naomi campbell supermodel sexy cannes
Naomi a organizeazat evenimentul caritabil Fashion For Relief, la Cannes
foto: Hepta

 

A făcut o avere din modelling

Naomi Campbell şi-a început cariera la 15 ani, iar la 17 ani, în 1987, prezenta moda pe scene de prestigiu din lume. Născută într-o familie săracă, crescută doar de mama ei, dansatoarea de origine jamaicană Valerie Morris, Naomi a jurat din copilărie să nu mai cunoască niciodată sărăcia.

hepta_57416.jpg

naomi campbell supermodel sexy cannes
Naomi pe podiumul Victoria's Secret, în 2008
foto: Hepta

 

Naomi Campbell este primul manechin de culoare care a intrat în topul celor şase supermodele din lume alături de Gisele Bundchen, Heidi Klum, Cindy Crawford, Elle MacPherson şi Kate Moss. Mulatra are în conturi peste 45 de milioane de dolari.

I-a plăcut viaţa şi a schimbat bărbaţii ca pe şosete. Pe lista cuceririlor ei au figurat nume celebre precum Gerard Butler (în 2007), Quincy Jones (între 2007-2011), Terrence Howard (în 2007), Usher Raymond (în 2004), Sean Diddy Combs (în 2002), Max Biaggi (în 1997), Joaquin Cortes (între 1995-1998), Eric Clapton (în 1993) dar şi Robert DeNiro, Leonardo DiCaprio şi Sylvester Stallone.

 

 

Loading...

Citește și