E ilegal să arăți atât de bine în bikini la 53 de ani! Nu degeaba i se spunea ”Corpul”

elle_macpherson.jpg

elle macpherson
Elle Macpherson, surprinsă de fotoreporteri pe o plajă din Bahamas
foto: Hepta

Fostul supermodel Elle Macpherson a demonstrat zilele trecute încă o dată, pe o plajă din Bahamas, de ce i se spunea ”Corpul” pe vremea când defila pe podiumurile de prezentare.

Frumoasa australiancă, în vârstă de 53 de ani, a fost surprinsă de fotoreporteri într-un costum de baie minuscul pe plajă. Ar fi fost și păcat să-și acopere abdomenul, coapsele și fundul perfect tonifiate.

elle_macpherson01.jpg

elle macpherson
Elle Macpherson arată incredibil la 53 de ani
foto: Hepta

 

elle_macpherson02.jpg

elle macpherson
Fostul supermodel își păstrează silueta cu un program riguros de exerciții fizice
foto: Hepta

Chiar dacă au trecut câțiva ani buni de când nu mai este vedeta prezentărilor de modă, Elle Macpherson se ține în continuare de dietă și de sport. Fostul supermodel lucrează cu un antrenor personal, Nicola Addison, care-i recomandă cele mai eficiente exerciții și îi supraveghează regimul alimentar.

elle_macpherson03.jpg

elle macpherson
Elle Macpherson era supranumită ”Corpul” pe vremea când defila pe podiumurile de prezentare
foto: Hepta

 

În urmă cu ceva timp, Nicola a dezvăluit secretul formei excepționale a australiencei care deține recordul de apariții pe coperta suplimentului dedicat costumelor de baie al revistei Sports Illustrated. Elle Macpherson merge mult pe jos și nu se teme de carbohidrați.

”E un mit că te îngrași dacă mănânci carbohidrați după ora 4 după-amiază. Excesul de calorii te îngrașă. E suficient să lași să treacă patru ore între mic-dejun și prânz, apoi șase ore între prânz și cină și să să-ți alcătuiești mesele pe bază de proteine”, a explicat antrenorul personal al lui Macpherson.

Loading...

Citește și