Dustin Hoffman, noi acuzaţii de hărţuire sexuală: «Am simţit mâna lui sub lenjerie»

dustin_hoffman.jpg

dustin hoffman
Dustin Hoffman (80 de ani)
foto: Getty

Acuzaţiile de hărţuire sexuală care îl vizează pe Dustin Hoffman curg pe bandă rulantă! Asupra celebrului actor planează din nou suspiciunea că ar fi molestat de mai multe ori o actriţă care a lucrat cu el în 1980. Aceasta este a treia învinuire care îl are în vizor pe legendarul actor şi cea mai recentă din seria privind abuzurile sexuale împotriva bărbaţilor puternici de la Hollywood.

Kathryn Rossetter, care a lucrat cu actorul, dublu premiat cu Oscar, la producţia din 1985 de pe Broadway "Death of a Salesman" (Moartea unui comis-voiajor), a făcut acuzaţia într-un editorial din The Hollywood Reporter, citat de AFP.  Totul a început, a scris Rossetter, după ce Hoffman a ajutat-o să obţină rolul, primul ei rol pe Broadway. Hoffman i-a prezentat-o chiar soţiei sale, potrivit lui Kathryn Rossetter.  

Însă lucrurile au luat o întorsătură, care au făcut-o pe actriţă să afirme că a avut parte de o oribilă, dezamăgitoare şi abuzivă experienţă cu unul dintre idolii ei. Mărturisirile actriţei sunt cutremurătoare. "Odată, în timpul unui spectacol la Chicago, am simţit mâna lui sub lenjerie, între coapse, abuz care s-a întâmplat la fiecare spectacol. A continuat şi a devenit din ce în ce mai agresiv. Noapte de noapte mergeam acasă şi plângeam", a declarat actriţa. 

Rossetter a spus că ar fi raportat abuzul lui Hoffman la Uniunea Actorilor dar a fost descurajată de alţii care i-au sugerat că probabil îşi va pierde slujba şi speranţele ei la o carieră în film. 

Actriţa a apărut mai târziu în versiunea pentru televiziune din 1985 a spectacolului "Death of a Salesman", în care a jucat şi Hoffman. 

Scenarista şi producătoarea Wendy Riss Gatsiounis susţine că actorul i-a făcut avansuri în timpul unei întâlniri profesionale care a avut loc în 1991, informează The Guardian. Femeia susţine că la începutul întâlnirii, Dustin Hoffman a întrebat-o atunci, când ea avea peste 20 de ani, dacă a întreţinut vreodată relaţii sexuale cu un bărbat în vârstă de peste 40 de ani.

Şi Anna Graham Hunter a susţinut că Dustin Hoffman i-a cerut să îi facă un masaj la tălpi, în prima ei zi petrecută pe platoul de filmare. Ea a povestit că i-a făcut masaj actorului, deşi a încercat să îl refuze, şi a adăugat că Dustin Hoffman a flirtat cu ea şi cu alte femei, i-a atins fundul şi i-a vorbit despre relaţii sexuale.

Contactat de The Hollywood Reporter, Dustin Hoffman a declarat că respectă femeile şi că îi pare rău că ar fi avut un comportament care i-ar fi produs disconfort Annei Graham Hunter.

Acuzaţiile la adresa lui Dustin Hoffman au apărut în contextul unui scandal sexual la Hollywood, în care au fost lansate acuzaţii la adresa mai multor personalităţi din industrie, începând cu producătorul Harvey Weinstein, regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey şi cineastul Brett Ratner.

 

loading...
Loading...

Citește și